15 yıllık Başkan'a gözyaşlı veda

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bağlı Gülüç Belde belediye çalışanları, Belediye Başkanlığını 30 Mart itibari ile bırakacak olan Aydın Güngör' e veda yemeği düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
15 yıllık Başkan'a gözyaşlı veda

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bağlı Gülüç Belde belediye çalışanları, Belediye Başkanlığını 30 Mart itibari ile bırakacak olan Aydın Güngör' e veda yemeği düzenledi. Yemekte duygusal anlar yaşanırken, bazı belediye çalışanları göz yaşlarını tutamadı.

    Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde 15 yıldır belediye başkanlığı yapan Aydın Güngör, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmayacağını açıklamıştı. Başkanlığı bırakmaya hazırlanan Aydın Güngör' e belediye tarafından veda yemeği düzenlendi. Büyük Anadolu Ereğli Otelde düzenlenen yemeğe, belediye personeli eşleri ile birlikte katıldı. Yemekte açılış konuşmasını yapan Belediye Yazı işleri Müdürü Kerim Sönmez, belediye Başkanı Aydın Güngör' e haklarını helal ettiklerini, kendisinde hakkını helal etmesini istedi.

    Kerim Sönmez, konuşmasının ardından Başkan Aydın Güngör' ü kürsüye davet etti. Gülüç Belediyesi Muhasebe Müdürü Ferhan Bay, Berna Cebeci ve Çiğdem Diker başkan Aydın Güngör ve eşi Ayşe Güngör için hazırlanan hediyeleri takdim etti.

    Duygularını dile getiren Aydın Güngör, 15 sene boyunca beraber görev yaptığı bütün arkadaşlarını özleyeceğini söyledi. Güngör konuşmasında "Eşimle birlikte belki de sizinle son konuşmamızı yapıyoruz. Burada 15 seneyi anlatmaya çalışmak mümkün değil. Belediyemi, sahada çalışan tüm arkadaşlarımı hepsini özleyeceğimi biliyorum. Gülüç beldesinin nüfusu 4 bin iken, bugün 7 bin 640. Zonguldak'ta ki 20 küsür belde içerisinde bir ilçemizden de daha fazla nüfusa sahip bir beldeyiz. Böyle bir belde yönetmek ve çalışmak, sizlerle birlikte olmak bana gurur veriyor. Bana 15 yıl boyunca desteklerini esirgemeyen başta eşim ve çocuklarım olmak üzere belediye çalışanlarına, belde halkına sonsuz teşekkür ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar