‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ gününü pasta keserek kutladı

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kahramanmaraş’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ gününü pasta keserek kutladı

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kahramanmaraş’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şehirde görevli yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle Piazza AVM’de buluşan Günel, basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ gününü pasta keserek kutladı.

Sohbet buluşmasında konuşan Süha Günel, gazeteciliğin zor olduğu kadar onurlu bir görev olduğunu belirtti. Özveri ve fedakârlık isteyen bu mesleği icra eden tüm gazetecileri yürekten kutladığını söyleyen Günel, “Rönesans Gayrimenkul Yatırımın 200 milyon TL’lik yatırımla kente kazandırdığı Piazza AVM açıldığı günden bu yana 8 milyon ziyaretçi ağırladı. Bunu yanında doğrudan 2 bin kişiye dolaylı olarak ta 10 binlere istihdam sağlıyor. Kentte önemli bir eksikliği giderip ihtiyacı karşılarken, bölgenin bir parçası olduk. Buda bizi sevindiriyor.” diye konuştu.

Günel, AVM açılışında AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya’nın eşi Keriman Çetinkaya’nın adının verileceği Aksu Mahallesinde yapımı devam eden 8 derslikli Anaokulu inşaatının 28 Şubat’ta tamamlanacağını kaydetti.

Basın buluşmasına, Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.


CİHAN

Yorumlar