Niğde'deki gencin şüpheli ölümü tartışılıyor

Niğde'de şehirler arası otobüste sigara içmek istediği için dövülerek öldürüldüğü iddia edilen gencin aslında farklı nedenlerle öldüğü belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Niğde'deki gencin şüpheli ölümü tartışılıyor
Kamuoyunda son günlerde tartışılan "sigara içmek istediği için dövülerek öldürüldüğü" yönünde haberleri çıkan Niğdeli gençle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Gencin aslında sigara içmek istediği içinde değil, otobüsteki bir kadını taciz ettiği otobüsten indirildiği, yolda yürürken trafik kazasından ölmüş olabileceği belirtiliyor.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yol kenarında yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı. 29 Temmuz'da Ulukışla-Adana karayolu kenarında ağır yaralı olarak bulunan Ercan Dal (20), ambulansla Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Dal, 4 Ağustos'ta hayatını kaybetti. Dal'ın ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı. Öte yandan, gencin yaralı bulunduğu yerin yakınında bir dinlenme tesisinin güvenlik kamerasınca Dal'ın yürürken kaydedilmiş görüntüsü ortaya çıktı.

TACİZ İDDİASI

Öte yandan otobüs firması ve yolcular, gencin sigara içmek istediği için değil, otobüste bulunan 3 çocuklu bir kadını taciz ettiği, tüm uyarılara rağmen tacizlerini sürdürdüğü bunun üzerine de otobüsten indirildiğini savundu. 

Otobüsten indirildikten sonraki görüntüleri de ortaya çıkan gencin, sağ bir şekilde yolda yürüdüğü görülüyor. Gencin otobüsten indikten sonra yürüdüğü yolda kaza geçirerek hayatını kaybettiği üzerinden duruluyor. 

 

Yorumlar