Zuhal Topal'la Sofrada kim diskalifiye oldu?

Zuhal Topal'ın bugünkü bölümünde kim diskalifiye oldu, neden diskalifiye oldu? Yarışmanın aslında dünkü bölümünde diskalifiye şoku yaşandı. Yarışmacılardan birinin yaptıkları sunucuyu çileden çıkardı; sunucu sonunda diskalifiye kararı aldı. Zuhal Topal Kim Neden Diskalifiye Oldu?

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal'la Sofrada kim diskalifiye oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada kim diskalifiye oldu? sorusu programın seyircileri tarafından merakla soruluyor. FOX TV ekranlarının sevilen lezzet yarışması Zuhal Topal’la Sofrada’da şoke eden bir diskalifiye gerçekleşti. Yarışmanın dünkü bölümünden sonra yayınlanan fragmanında Zuhal Topal'ın kaynanalardan birini masadan kavduğu ve "diskalifiye oldunuz" şeklinde ifadeler kullandığı görülüyor. Yarışmanın dün ve bugünkü bölümünde diskalifiye henüz yaşanmadı. Bu nedenle seyirciler "Zuhal Topal'da kim diskalifiye oldu?" diye merakla soruyor.

29 Mart – 2 Nisan haftasının fragmanında Zuhal Topal’ın bir yarışmacıyı diskalifiye ettiği anlar kameralara yansıdı. Gelinlerin yarıştığı ve kaynanaların yemekleri değerlendirdiği lezzet yarışmasında hangi kaynana ve gelin diskalifiye edildi?

Zuhal Topal’la sofrada programında dün yaşanan diskalifiye krizi olay yarattı. Haftanın ilk gününde yarışan kaynana Fatma Albayrak’ın hareketleri ve söylemleri Zuhal Topal’ın yarışmacıyı diskalifiye etmesine neden oldu. Daha önce Zuhal Topal, yarışmada argo kullanan bir başka yarışmacıyı da diskalifiye ederek gündeme gelmişti.

Dün ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında diskalifiye krizi yaşandı. Zuhal Topal, haftanın ilk gününde yarışan Kaynana Fatma Albayrak hanımın davranış ve hareketleri nedeniyle haddini aştığını belirterek, ilk günden yarışmacıyı diskalifiye etti. Fox TV kanalında sevilerek takip edilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada takipçileri bir anda diskalifiye kararı ile şoke oldu.

Zuhal Topal, daha önce yarışmada argo veya küfürlü sözler kullandığı gerekçesiyle bir başka yarışmacıyı daha diskalifiye etmişti. Televizyon ekranlarında on binlerce insan tarafından seyredilen Zuhal Topal’la Sofrada yarışmacısı kaynana Fatma Albayrak’ın küfür veya hakaret gerekçesiyle yarışmadan elendiği düşünülmektedir.

ZUHAL TOPAL'DA DİSKALİFİYE EDİLEN FATMA ALBAYRAK KİMDİR?

Fatma Albayrak; Aslen Malatyalı olan üç çocuk annesi olan kaynana Fatma kendi ismi ile aynı ismi taşıyan Fatma’nın kaynanasıdır. İstanbul ilinde gelinine yakın yerde ikamet ediyor. Asla haksızlığa gelemiyor.

Gelini ile birlikte yaşayan kaynana Fatma kendi gelini ile haftanın ilk bölümünde yarıştı ve hak etmediği 3 puan aldığında dolayı kendisinden sonra yarışan gelinlerin menüsünü yerden yere vurdu. Hafta ortasında söylediği bir sözden dolayı Zuhal topal tarafında diskalifiye edildi.

29 Mart ile 2 Nisan haftasında gelini ile birlikte yarışan ancak istediği puanları gelini Fatma’nın alamaması daha doğrusu gelinine gelen haksız puanlar karşı isyan eden kaynana Fatma kendi gelininden sonra yarışan gelinlerin menülerini yerden yere vuracak.

Kaynana Fatma sonrasında diğer kaynanalar ile tartışıp, kötü sözler söyleyecek. Bunda dolayı yarışmada bizzat Zuhal Topal tarafında diskalifiye edilecek.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal, 23 Eylül 1976’da İstanbul’da doğdu. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 9 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır.

Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. ATV'de yayınlanan Selena adlı dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı “Papatyam” dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır ve Zuhal Topal'a evlilik programı verilmiştir.

Programın adı Zuhal Topal'la İzdivaç'tır. Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır. TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya TV Ödüllerine aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur.

İşte Zuhal Topal'la Sofrada programında diskalifiye şoku yaşatılan anlar:

Yorumlar