En Hamarat Benim dış ses kimdir, yüzü, resim var mı?

En Hamarat Benim dış ses kimdir, yüzü, resim var mı, resmi, kim, olduğu sorusu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Ekranların sevilen yüzlerinden Kadir Ezildi'nin programı en çok izlenenler arasında yer alıyor. Peki, programda öne çıkan figürlerden dış ses kimdir?

Google Haberlere Abone ol
En Hamarat Benim dış ses kim, yüzü, resim var mı?

En Hamarat Benim dış ses kimdir, yüzü, resim var mı veya Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim Dış Ses kimin, sesin sahibi kimdir sorusu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. FOX TV'de yeni sezon başlayan En Hamarat Benim programının dış sesi merak ediliyor. Peki, En Hamarat Benim dış ses kimdir, yüzü, resim var mı?

Şimdilerde FOX TV ekranlarında Kadir Ezildi tarafından "En Hamarat Benim" ismiyle devam eden eğlence ve yemek programının sunucusunun kim olduğu merak ediliyor. Yarışmaya, konuşmaları ve diyaloglarıyla renk katan, yer yer Kadir Ezildi ile tatlı polemikleri imza atan dış sesin veya kamera arkasındaki sesin kim olduğu hep merak edilmiştir. 

Yarışmacılarla diyaloğu, yarışmanın seyri hakkındaki yorumları ve görüşleri izleyici tarafından ilgiyle takip edilen En Hamarat Benim dış sesin sahibi seyirci tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle bu sesin sahibinin kim olduğu da merak ediliyor. 

Zuhal Topal Mikser kim? Zuhal Topal dış sesin sahibi bakın kim çıktı?
En Hamarat Benim dış kimdir, yüzü, resim var mı?

 

En Hamarat Benim yarışmasının dış sesi Aydoğan Temel, aslen Adapazarı'nın Hacılar köyündendir.

EN HAMARAT BENİM DIŞ SESİ AYDOĞAN TEMEL KİMDİR?

Aydoğan Temel, Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Temel, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısıdır. 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmleri dublajı ve yönetmenliği yapmaktadır.

Usta bir seslendirme sanatçısı olan Temel'in dublaj seslendirmesini yaptığı bir çok film bulunmaktadır. Seslendirdiği kişiler arasında William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo, Gerard Depardeiu sayılabilir.

Zuhal Topal Mikser Kim?
Aydoğan Temel

 

Aydoğan Temel'in seslendirdiği karakterler çoğunlukla kötü, sapık, komik, sorunlu adamlar oluşturmaktadır.

Temel daha önce Show Tv’de yayınlanmış magazin programlarından Pazar keyfi’nin dış sesini oynamıştır. O zamana kadar yapılmış magazin seslendirmelerinin dışına çıkarak ve fark yarattı ve kimi kesim tarafından eleştirilse de izleyicilerin beğenisini kazanarak aklitleri türedi. Daha sonra Uçankuş programında şimdiye kadar ekranın dışında gizemli bir ses kalan Aydoğan Temel ekranın karşısına çıktı ve bu programı sundu.

Zuhal Topal Mikser Kim?
Aydoğan Temel

 

2011 yılında vizyona giren Komik Bir Aşk Hikayesi adlı sinema filminin senaryosunu yazarak baş rolünde oynadı. Ayrıca 2010 yılında ATV’de yayınlanan Yalancısın Sen isimli dizide oynamıştır.


Yorumlar

Hayriye mergen Nasılsın iz