ZÜCDER ve Tarsus Life Media güç birliğine imza attı

- Londra merkezli Tarsus Group bünyesindeki Life Media ile Zücaciyeciler Derneği (ZÜCDER) arasında 5 yıllık yeni iş birliği protokolü imzalandı

Google Haberlere Abone ol
ZÜCDER ve Tarsus Life Media güç birliğine imza attı

İSTANBUL (AA) - Londra merkezli Tarsus Group bünyesindeki Life Media ile Zücaciyeciler Derneği (ZÜCDER) arasında 5 yıllık yeni iş birliği protokolü imzalandı.

Tarsus Group bünyesindeki Life Media'dan yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde 15 farklı ülkede 130’un üzerinde fuar ve konferans etkinliği gerçekleştiren Londra merkezli Tarsus Group bünyesindeki Life Media ile züccaciye sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getiren ZÜCDER arasında 5 yıllık yeni iş birliği protokolü imzalandı.

“Sofra ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif Ev Aksesuarları, Hediyelik Eşyalar, Elektrikli Ev Eşyaları, Plastik Ev Gereçleri, Çelik Mutfak Eşyaları, Cam, Porselen ve Seramik” ana başlıkları altında düzenlenen ZUCHEX ve Ideal Homex fuarları ile bu alanlarda faaliyet gösteren sektör firmalarının bir araya geldiği ZÜCDER arasında imzalanan protokol, 4 milyar dolar ihracat hacmine sahip sektörü, uluslararası bilgi ve tecrübe ışığında ileriye taşıyacak değişimi başlatacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ZÜCDER Başkanı Uğur Kaymak, dernek olarak temel amaçlarının, temsil ettikleri kuruluşlarla birlikte mevcut sorunları çözüme kavuşturup, sektörün pazar payını genişleterek istikrarlı büyümesine katkıda bulunmak olduğunu belirterek, ZUCHEX ile Ideal Homex fuarlarının, bu amaca doğrudan hizmet eden yapılar olduğunu kaydetti.

Kaymak, son dönemde büyüme hızını artıran züccaciye sektörünün, sadece yurt içinde değil, uluslararası ölçekteki en önemli ticari organizasyonlarından kabul edilen ZUCHEX ve Ideal Homex fuarlarını, dernek olarak 5 yıl boyunca destekleme kararı aldıklarını bildirerek, Tarsus Life Media ile olan iş birliklerinin temelinde bu ortak hedefin yattığını aktardı.

TARSUS Türkiye Genel Müdürü Zekeriya Aytemur ise fuarların varlık nedeninin, uluslararası ticaret ve pazar fırsatları oluşturarak, hitap ettiği sektörlerin gelişiminde katma değer yaratmak olduğunu belirterek, “Bu iş birliği, sahip olduğumuz uluslararası bilgi ve tecrübeyi kullanarak sektör açısından daha faydalı olacağımız bir değişim sürecini de tarif ediyor. ZÜCDER’in değerli katkılarıyla gerçekleştirmeye devam edeceğimiz ZUCHEX ve Ideal Homex fuarları ile hem sektör hem de bu alanda faaliyet gösteren yerel ve uluslararası markalar, büyüme hedeflerine çok daha hızlı ulaşacaklar.” ifadelerini kullandı.

Tarsus Life Media tarafından organize edilen ve ZÜCDER’in de desteklediği 13. Uluslararası Ideal Homex Ev Eşyaları, Züccaciye, Dekoratif Ürünler ve Çeyiz Fuarı, 29 Mart 2018’de Tüyap Beylikdüzü’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak. 2017 yılındaki organizasyonda, yurt içi ve yurt dışından toplam 211 katılımcı firmayı, 64 ülkeden 18 bin 456 profesyonel ziyaretçiyle buluşturan Ideal Homex, yarattığı yeni iş fırsatları ve sunduğu en yeni trendleriyle sektörün 2018’deki ilk buluşma adresi olacak.

Uluslararası Ideal Homex, yurt içi ve yurt dışından katılımcı firmaları, profesyonel satın alma heyetleri, zincir mağaza satın almacıları, otel ve restoran işletmecileri, bağımsız perakendeciler, toptancı&perakendeci kuruluşları, kurumsal hediyelik eşya satın almacıları, catering ve organizasyon şirketleri, üretici ve ithalatçı firma yetkilileri ve tasarımcılar ile 13. kez Tüyap Beylikdüzü’nde buluşturacak.


Yorumlar