Zorlu Tekstil, EVTEKS'te inovatif ürünlerini tanıttı

- Zorlu Tekstil Grubu, 23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu

Google Haberlere Abone ol
Zorlu Tekstil, EVTEKS'te inovatif ürünlerini tanıttı

İSTANBUL (AA) - Zorlu Tekstil Grubu, 23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) inovatif ürünlerini sergiledi.

Şirket açıklamasına göre, Zorlu Tekstil Grubu, CNR Expo'da kapılarını açan dünyanın sayılı ev tekstili fuarlarından EVTEKS'te inovatif ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Fuara 3 ayrı stantla katılan Zorlu Tekstil, TAÇ, TAÇ Inova ve Korteks markalarının ürünlerini katılımcıların beğenisine sundu.

EVTEKS'te TAÇ ana standında Zorlu Tekstil markalarının yeni koleksiyonları ziyaretçilerle buluştu. Tropikal, Luxury ve Retro temalarıyla oluşturulan stant ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

Zorlu Grubunun ilk şirketi olma özelliği taşıyan Avrupa'nın en büyük ve entegre polyester iplik üretim merkezi Korteks ise tente, branda, bahçe mobilyası kumaşlarını ve otomotiv kumaşları projesi kapsamında geliştirilen ipliklerini sergiledi.


- "Koleksiyonlarımızda doğa dostu ürünler öne çıkıyor"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu Holding Tekstil Grubu Başkanı Vedat Aydın, fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"Sektörü biraraya getiren bu önemli fuarda, son zamanlarda üretilen yeni ve farklı ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Bu fuar için çeşitli etkinlikler planlanırken, fuarın sektöre bir dinamizm kazandırdığını düşünüyorum. Biz de ev tekstili sektöründe lider firmalardan biri olduğumuz için bize yakışacak şekilde yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimize farklı ve fonksiyonel ürünlerimizi gösteriyor ve onların görüşlerini alıyoruz.

Grup olarak sürdürülebilirliği çok önemsiyoruz. Doğayı düşünmeden sürdürülebilir olunamaz. Sektördeki tüm firmaların da sürdürülebilirlik konusunda hedefleri olmalı. Bu doğrultuda tüketicilerin kullanacağı doğa dostu ürünler her geçen gün artacaktır. Zorlu Tekstil olarak hayata geçirdiğimiz organik nevresim takımları ve geri dönüşümlü iplikler gibi doğa dostu ürünlerimiz koleksiyonlarımızda daha fazla yer alıyor."

Yorumlar