Zorlu PSM etkinliklerin bilet fiyatları ne kadar?

Zorlu PSM bu hafta sezonun merakla beklenen gösterilerinden biri olan ve biletleri hızla tükenen, dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz’ın CMYLMZ - DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS gösterisine ev sahipliği yapıyor. Peki, Zorlu PSM etkinlik bilet fiyatları ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Zorlu PSM etkinliklerin bilet fiyatları ne kadar?

Geçtiğimiz hafta yeni sezonunu açan touché ’de ise uzun bir süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikle kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, sezonun ilk oyunu ile seyircilerine ‘merhaba’ diyor. Alnıtemiz Stand-Up güldürmeye devam ederken, Lara Di Lara, Kerem Görsek Trio ve Yeşim Pekiner Qintet ise tüm müzik severleri touché sahnesinde bekliyor.

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE// 30 EYLÜL, PAZARTESİ // touché // 21.00

Uzun bir süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikle kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı programında, Türkiye ve gündeme dair konularıyla birlikte her hafta farklı ilgi alanlarındaki sanatçıları ağırlayarak yeni sezonda touché sahnesinde sevenleriyle buluşacak. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı her hafta sezon boyunca Zorlu PSM YouTube kanalında da yayınlanacak.

Bilet Fiyatları:

Tam: 84.07 TL

Öğrenci: 49.05 TL

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik Saati: 21.00

CMYLMZ – DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS // 30 EYLÜL PAZARTESİ- 01 EKİM SALI //TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovu ile yeni sezonda Zorlu PSM seyircisiyle buluşuyor. Cem Yılmaz’ın uzun bir aranın ardından geçtiğimiz Mart ayında ilk kez sahnelenen ve ilk günden itibaren biletleri saatler içinde tükenen tek kişilik stand up gösterisi yeni sezonda Zorlu PSM’de seyircilerini ağırlayacak.

*Biletler Tükendi.

ALNITEMİZ STAND UP // 1 EKİM SALI // touché // 21.00

10 sene çeşitli reklam ajanslarında sanat yönetmeni olarak çalıştıktan sonra kendi deyimi ile tövbe edip başka bir hayata adım atan Deniz Alnıtemiz, geçen sezon gerçekleştirdiği unutulmaz performanslarından sonra yeni sezonda da touché sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik Saati: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam - 80.25 TL

Öğrenci - 49.50 TL

GERÇEK // 1 EKİM SALI // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu ortak yapımı olarak sahnelenen ve The Guardian gazetesi tarafından “çağımızın en heyecan veren oyun yazarı” olarak nitelendirilen Fransız romancı ve oyun yazarı Florian Zeller’ın eserinden uyarlanan “Gerçek”, güldürmeye devam ediyor.

Nefes kesen anlarıyla her sahnede seyircinin algısını değiştirmeyi başaran ve şaşırtan oyunun kadrosunda Kubilay Tunçer, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan ve Özge Özder gibi değerli oyuncular yer alıyor. Dostluk, şüphe, ihanet ve gerçek kavramlarını ele alan komedi Gerçek, Mehmet Ergen yönetmenliğinde tiyatro severlere hafızalara kazınacak bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Etkinlik Saati: 20.30

Bilet Fiyatları:

Kategori: 110 TL // 2. Kategori: 88TL // Öğrenci: 55TL

LARA Dİ LARA// 2 EKİM, ÇARŞAMBA // touché // 21.00

Türkçe alternatif müziğin dikkat çeken seslerinden Dilara Sakpınar’ın solo projesi Lara Di Lara 2 Ekim’de touché ‘de!

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik Saati: 21.00

Bilet Fiyatları:80.25 TL

ALICE // 2 EKİM, ÇARŞAMBA - 3 EKİM, PERŞEMBE 2019 // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Lewis Carroll tarafından yazılmış, edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olan Alice Harikalar Diyarında’nın, çağdaş müzikal uyarlaması olan Alice, ilk defa sahnelerek büyük yankı uyandırdığı geçtiğimiz sezonun ardından, yeni sezonda da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde! Türkiye’nin ilk büyük prodüksiyonlu müzikali olan BKM, Zorlu PSM ve id İletişim ortak yapımı “Alice”, görkemli sahne tasarımı, müzikleri ve kostümleri ile göz kamaştırıyor. Gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın heyecan dolu büyüme hikâyesini konu eden gösteride “Alice” olarak seyirciden büyük ilgi toplayan Serenay Sarıkaya ile birlikte, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Merve Dizdar, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız boşrollerde.

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik Saati: 21.00

*Öğrenci biletleri sınırlı sayıdadır. VIP - Tam: 315. 00 TL - Öğrenci: 255. 00 TL

1. Kategori - Tam: 269. 00 TL - Öğrenci: 218. 00 TL

2. Kategori - Tam: 228. 00 TL - Öğrenci: 185. 00 TL

3. Kategori - Tam: 167. 00 TL - Öğrenci: 136. 00 TL

4. Kategori - Tam: 130. 00 TL - Öğrenci: 106. 00 TL

5. Kategori - Tam: 110. 00 TL - Öğrenci: 90.00 TL

KEREM GÖRSEV TRİO // 3 EKİM, PERŞEMBE- 4 EKİM, CUMA // touché // 21.00

Türkiye’nin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman’dan oluşan trio projesiyle yeni sezonda da Zorlu PSM’ye konuk oluyor. Dinamik performansları ve yüksek enerjileri ile dikkat çeken trio, dünyanın en prestijli sahnelerinde ve festivallerinde gösterdikleri performansların ardından 3-4 Ekim’de touché sahnesinde yeni sezona ‘merhaba’ diyor.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik Saati: 21.00

Bilet Fiyatları: 121. 00 TL

SOPHIE ZELMANI // 4 EKİM CUMA // %100 STUDIO // 20.30

Bugüne dek 15 albüm yayınlayan Sophie Zelmani, müzikal bir geçmişi olmamasına ve daha önce topluluk önünde şarkı dahi söylememiş olmasına rağmen çıkış albümüyle, dinleyicinin dikkatini çekerek listelere hızlı bir giriş yapıyor. Lars Halapi ile çalışan Zelmani’ye bateride Peter Korhonen, basta Thomas Axelsson eşlik ediyor. Bu üç isim bir kez daha Zelmani’nin çekirdek ekibi olarak sahneye çıkıyor.Back vokallerde ise kız kardeşler Anna ve Malin Törnquist, ilk kez bir Zelmani albümünde yer almanın heyecanını yaşıyor.İsveç’in dünyaya açılan yıldızı Sophie Zelmani%100 Studio’da!

Kapı Açılış: 20:30

Etkinlik Saati: 21.00

Bilet Fiyatları: Tam - 75.00 TL //Öğrenci - 50.00 TL

STIMMING (LIVE), GIDGE (LIVE), // 4 EKİM CUMA //%100 STUDIO// 23.00

STIMMING’in üretimleri, kendi özgün tarzı, etkileyici canlı kayıtları ve dinleyene eşi benzeri görülmemiş bir deneyim sunan derin ve çok katmanlı bir müziğin ürünlerini müzikseverlerle buluşturuyor. Melankolik vokaller ve puslu akorlarla seyircileri duygusal bir etki altına alan GIDGE performansını sergiliyor. Hamburg’un yetiştirdiği en parlak isimlerden Stimming, Umeå ormanlarının derinliklerini müziğine taşıyan ikili Gidge 4 Ekim’de %100 Studio’da elektronik müziğin her boyutunu tattıracak!

Etkinlik Saati: 23:00

Bilet Fiyatları: Ön Satış - 88.00 TL

MABBAS b2b FERHAT ALBAYRAK // 4 EKİM CUMA // TURKCELL SAHNESİ – SAHNE ÜSTÜ AYAKTA // 23:00

Türkiye techno gecelerine damgasını vuracak bir parti için 4 Ekim’de Turkcell Sahnesi’nde buluşuyoruz! Stimming’den sonra set’i devralacak başarılı DJ’ler Mabbas ve Ferhat Albayrak, b2b çalacakları bu gecede yerel techno sahnesini sarsacak bi geceye imza atacak.

*Stimming (Live), Gigde (Live) etkinliğine bileti olan misafirlerimiz, Mabbas b2b Ferhat Albayrak etkinliğine ücretsiz giriş yapabilirler.

Warm-Up: Moophy

Mabbas b2b Ferhat Albayrak

Etkinlik Saati: 23:00

Bilet Fiyatı: Ön Satış - 77.00 TL

YEŞİM PEKİNER QUINTET// 5 EKİM, CUMARTESİ // touché // 21.00

Türkiye’nin değerli caz sanatçılarından Yeşim Pekiner, Yeşim Pekiner Quintet ile 5 Ekim’de ilk kez touché sahnesinde!

Caz söylemeye 10 yıl önce başlayan, Sibel Köse ve Randy Esen gibi ustalarla çalışmasının yanısıra Sheila Jordan, Amy London, Judy Niemack ve Kevin Mahogany gibi değerli caz müzisyenlerinin atölyelerine katılan, New School for Jazz and Contemporary Music Vokal ve 4 yıllik Barry Harris Masterclass sertifikaları bulunan Yeşim Pekiner, Yeşim Pekiner Quintet ile touché sahnesinde ilk kez caz severler ile buluşacak.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik Saati: 21.00

Bilet Fiyatları: - 80.25 TL

Yorumlar