"Zor bir maç bizi bekliyor"

- Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Güneş: "Hafta içerisinde iyi çalışarak Galatasaray Odeabank maçına kazanmak için çıkacağız"

Google Haberlere Abone ol
"Zor bir maç bizi bekliyor"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında deplasmanda 18 Aralık Pazar günü Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, rakiplerini yenerek kötü gidişata son vermek istediklerini söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta konuk ettikleri Darüşşafaka Doğuş karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen galip gelemediklerini belirtti.

Ligin 11. haftasında deplasmanda Galatasaray Odeabank'a konuk olacaklarını ifade eden Güneş, "Rakibimiz, Türkiye ve Avrupa'nın en önemli ekiplerinden biri. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Hafta içerisinde iyi çalışarak Galatasaray Odeabank maçına kazanmak için çıkacağız. Karşılaşma boyunca da kazanma adına mücadele edeceğiz. Parkeden galip ayrılarak 3 haftadır devam eden kötü gidişe son vermek en büyük hedefimiz." diye konuştu.

Yorumlar