"Zirveye tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz"

- Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başkanı Altuğ: "(Galatasaray Odeabank maçı) Bu galibiyet sadece lig için değil, Türkiye Kupası'na katılabilmek adına da çok önemliydi. Büyük bir avantaj yakaladık"

Google Haberlere Abone ol
"Zirveye tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz"


SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde dün Galatasaray Odeabank'ı yenmelerinin sadece lig için değil, Türkiye Kupası'na katılabilmek adına da çok önemli olduğunu bildirdi.

Altuğ, yaptığı yazılı açıklamada, Galatasaray Odeabank karşısında 77-75'lik skorla çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve maçın çok büyük bir bölümünde geride olmalarına rağmen son saniyede buldukları basketle kazanan taraf olduklarını belirtti.

Yükselişlerini Galatasaray galibiyetiyle sürdürdüklerini aktaran Akgün Altuğ, 12 haftanın sonunda 7 galibiyetle şu anda 6. sırada yer aldıklarını ve Türkiye Kupası için büyük bir avantaj yakaladıklarını ifade etti.

Teknik ekip ve oyuncularını kutlayan Altuğ, şunları kaydetti:

"Bu galibiyet sadece lig için değil, Türkiye Kupası'na katılabilmek adına da çok önemliydi. Büyük bir avantaj yakaladık. Çok mutluyuz. Şimdi gelecek hafta sonu hedef maçlarımızdan biri olan Pınar Karşıyaka'yı saha ve seyircimizin önünde ağırlayacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle Karşıyaka maçını da kazanarak zirveye tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz."

Yorumlar