Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri neden aranmıyor?

Ziraat Bankası üzerinden işlem yapmak isteyen ancak ulaşamayan vatandaşlar telefon numarasını merak ediyor. Peki, Ziraat Bankası telefon numarası kaç, Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri numarası nedir? iletişim kanalları nelerdir? Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri neden aranmıyor? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri neden aranmıyor?

Ziraat Bankası ile iletişim kurmanın birden fazla yolu ve yöntemi bulunuyor. Ancak Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri ulaşılamıyor, birçok vatandaş aradığı numaraya ulaşamıyor. Bu nedenle banka müşterileri genellikle, "Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri neden aranmıyor?" şeklinde soruyor.

Özellikle de koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok banka gibi Ziraat Bankası da evlerden, internet ve telefon üzerinden hizmeti daha öne çıkarmaya çalışıyor. Bu nedenle birçok vatandaş ya internet ya da telefon üzerinden Ziraat Bankası'na ulaşmaya çalışıyor.

Peki, Ziraat Bankası telefon numarası kaç, iletişim bilgileri nelerdir, Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri numarası nedir? İşte Ziraat Bankası ile iletişim kurmanın yöntemleri:

Ziraat Bankası'nda şubeye gitmeden işlem yapabileceğiniz telefon numarası 0850 220 00 00 numarasıdır. Bu numara üzerinden bankaya gitmeden birçok işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. Ancak bunun için mutlaka yanınızda nüfus cüzdanınız, kağıt ve kalem bulundurmanız gerekiyor. 

Öte yandan Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri numarası da yine aynı şekilde 0850 220 00 00 üzerinden aranabilir. 

Ziraat Bankası ile iletişim kurmanın bir başka yolu ise bankanın resmi internet sitesine giderek buradan müşteri numarası ve önceden alınan şifreyle giriş yapmak, sonrasından yardım menüsünden talep açarak destek talebinde bulunmaktır. 

Banka müşterilerinin web sitesinden ve mobil uygulamalar üzerinden iletişim kurmaları için özel form alanları bulunuyor. Bu form alanlarını kullananarak iletişimde bulunulabilir.

Ziraat Bankası iletişim formu üzerinden de talep açılabilir.

Bankasının resmi internet sitesi olan https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu üzerinden formu doldurarak müşteri hizmetlerinden dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Ziraat Bankası Türkiye'nin devlet kurumlarından birisidir. Birçok alanda vatandaşa kredi, destekleme fonu ve hibe şeklinde faaliyetleri bulunuyor. Türkiye'de Ziraat Bankası ile birlikte üç büyük kamu bankası bulunuyor. Ziraat Bankası Osmanlı döneminde 1863 yılında Mithat Paşa tarafından kurulan Memleket Sandıkları'nın devamıdır. Ahmet Şefik Mithat Paşa, Türk gelenekleri arasında zaten varolan ve karşılıklı yardımlaşma esasına dayanan imece geleneğinden esinlenmiştir. 1867 yılında “Memleket Sandıkları Nizamnamesi”nin yürürlüğe girmesiyle Osmanlı Devleti’nin her yanında Sandıklar faaliyete başlamış ve uzun yıllar başarıyla hizmet vermiştir.

Ziraat Bankası'nın yurt dışında da şubeleri bulunuyor. Buna göre; New York, Londra, Bakü, Sofya, Tiflis, Bağdat, Erbil, Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt, Akdoğan, Karakum, Karaoğlanoğlu, Atina, İskele, Gönyeli, İskeçe, Rodos, Gümülcine ve Cidde'de şubeleri, Karaçi ve Tahran'da ise temsilcilikleri bulunmaktadır.

Yorumlar