Zeytin Dalı Harekatı

- Denizli'deki camilerde, Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında Fetih Suresi okundu, dua edildi

Google Haberlere Abone ol
Zeytin Dalı Harekatı

DENİZLİ (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Denizli'deki camilerde sabah namazında Fetih Suresi okunup harekata katılan Türk askeri için dualar edildi.

Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndaki Yeni Cami'de sabah namazı öncesi ve sonrası Fetih Suresi okundu. Namaza katılan ve camiyi dolduran vatandaşlar, namazdan sonra Denizli Müftüsü Mehmet Aşık'ın ettiği duaya ellerini semaya açarak katıldı.

Afrin'deki operasyonunun başarı ile sonuçlanmasını dileyen Müftü Aşık, Türkiye'nin üzerindeki çok büyük bir belayı defetmek üzere olduğunu belirtti.

Hazreti Muhammed'in sefer sırasında yaptığı "Ey Kur'an'ı indiren, bulutları gökyüzünde gezdiren, hesapları çarçabuk gören, düşmanı bozguna uğratan Allah'ım, düşmanları perişan eyle ve bizi düşmanlara karşı muhafaza eyle ya Rabb'i." duasını okuyan Aşık, duasına şöyle devam etti:

"Kahraman Mehmetçiklerimiz, terör örgütünü bertaraf etmek, yuvalarını darmadağın etmek için Afrin'de operasyondalar. Ordumuza yardım eyle ya Rabb'i. Hiçbir Mehmetçiğimizin ayağına diken batmamasını nasip eyle ya Rabb'i. Terör örgütlerini, bunları besleyenleri, bunlara destek çıkanları kahhar ismi şerifinle kahru perişan eyle ya Rabb'i. Devletimizi ve milletimizi her türlü beladan kurtar. Şu kopan fırtına Türk ordusudur ya Rabb'i. Senin uğrunda ölen ordu, budur ya Rabb'i. Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın. Galip et çünkü bu son ordusudur İslam'ın."

Yorumlar