Zeynep Tuğçe Bayat kimdir hangi dizilerde oynadı evli mi?

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, hangi dizilerde oynadı, evli mi, eşi kim, daha önce hangi yapımlarda yer aldı soruları ünlü ismin özel hayatını merak eden hayranları tarafından bu aralar sıklıkla dile getirilen ve cevabını arayan sorular oldu. İşte Zeynep Tuğçe Bayat biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Zeynep Tuğçe Bayat kimdir?

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, hangi dizilerde oynadı, evli mi, eşi kim, boyu kaç, instagram hesabı var mı, daha önce hangi yapımlarda yer aldı gibi sorular bu aralar ünlü isim için sıklıkla cevabını arayan sorular olarak soruluyor. Sanat dünyasındaki hukukçu kökenli isimlerden biri olarak bilinen Bayat, en son Kanal D'de yayınlanan Balçiçek İlter'in programına konuk olarak ilginç açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir hangi dizilerde oynadı evli mi?

En son onu Kuruluş Osman dizisindeki Targun Hatun karakterini canlandırırken görüşmüştük. Peki, Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, hangi dizilerde oynadı, eski eşi kim, boyu kaç?

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT KİMDİR?

Zeynep Tuğçe Bayat 8 Şubat 1990 yılında Mersin'de ilimizde doğdu. Eğitiminin bir kısmını memleketinde diğer kısmını ise İstanbul'da tamamladığı tahmin edilmektedir. 

Sanat dünyasındaki nadir hukukçulardan biridir. Çünkü Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Üniversitede yıllarında özel tiyatrolarda reji asistanlığı ve oyunculuk yaptı. Çeşitli dizilerde ve reklam filmlerinde rol alan Zeynep Tuğçe Bayat, 2009 yılında yayınlanan Arka Sıradakiler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir hangi dizilerde oynadı evli mi?

Henüz 21 yaşında olan Zeynep Tuğçe Bayat ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılındaki arka sıralarda yaşadıktan sonra oyunculuk kapıları ardı arkasına açıldı.

Bayat, 2011'de Yıldız Masalı isimli dizide Pelin karakterini canlandırdı. Dizi, şarkı söyleyerek ünlü olmak isteyen üç kafadar genç kızın yaptıkları bir kaçamak sayesinde ünlü olmalarını ve sonrasında yaşanılanları anlatıyor. 

Zeynep Tuğçe Bayat daha sonra 2015'te Çilek Kokusu isimli gençlik dizisinde Gonca karakterini canlandırdı. Dizi, bir tatil beldesinde yolları kesişen üç gencin İstanbul'da yeninden karşılaşmalarını ve sonrasında yaşadıklarını anlatıyor.

Bayat son olarak ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Targun Hatun karakterini canlandırarak karşımıza çıkmıştı.

Zeynep Tuğçe Bayat'ın oynadığı diziler şöyle:

Zeynep Tuğçe Bayat Oynadığı Dizi ve Filmler

Seviyor Sevmiyor- 2016

Çilek Kokusu-2015

Ah Neriman -2014

Yıldız Masalı – 2011

Gönülçelen-2010

Arka Sıradakiler -2009

Fiziksel özelliklerine gelince; 

Zeynep Tuğçe Bayat 1,67 boyunda; 55 kilo ve Kova burcudur. 

Zeynep Tuğçe Bayat evli mi eşi kim?

Bayat, Cansel Öncel ile 2020 yılında evlendi. 

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir hangi dizilerde oynadı evli mi?

Yorumlar