Zeynep Özyürek Ateş kimdir?

Zeynep Özyürek Ateş'in kim ve nereli olduğu soruları en son katıldığı Beyaz TV'deki programla birlikte yeniden gündeme geldi. Kamuoyu onu ünlü bir futbolcu ile evliliğinden yakından hatırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Zeynep Özyürek Ateş kimdir?

Zeynep Özyürek Ateş kimdir, kaç yaşında, nerelidir, mesleği nedir soruları son günlerde merakla soruluyor.

Özyürek Ateş'i aslında kamuoyu yakından tanıyor. Peki, Zeynep Özyürek Ateş kimdir?

ZEYNEP ÖZYÜREK ATEŞ KİMDİR?

Zeynep Özyürek Ateş, ünlü futbolcu Necati Ateş'in eski eşidir. İkili 1999 yılında evlenmişti. Evliliklerinden iki çocukları var. Ancak geçtiğimiz yıl ikili sürpriz bir şekilde boşanma kararı almıştı ve sessiz sedasız boşanmışlardı. 

Çiftin yuvası 2005'te sallanmış, araya giren aileleri ikiliyi barıştırmıştı.

Necati-Zeynep Ateş, oğulları Ege ve Emre'ye rağmen boşandı.

2013 yılında hayallerini süsleyen moda sektörüne, kurduğu Stella by Zeynep Ateş markasıyla hızlı bir giriş yapan, ardından Sirius İstanbul markasını çıkaran Zeynep Özyürek Ateş, modayı bir tutku olarak tanımlıyor.

Özyürek, moda ile ilgili serüvenini, verdiği bir röportajda şöyle anlatmıştı: 

Çocukluğumdan beri modaya karşı ilgim ve hevesim vardı. Oyuncak bebeklerime bile kıyafet dikerdim. Lise bittikten sonra Güzel Sanatlar Fakültesi’ne hazırlandım, Sabancı Kültür Merkezi’nde eğitim gördüm. Evlilik durumumdan dolayı ara vermek durumunda kaldım. Birkaç sene sonra oğlumun ilkokul zamanlarına doğru modaya tekrar dönüş yapmaya karar verdim. Bu dönüşle birlikte ilk olarak Nişantaşı’nda bir moda okuluna kayıt oldum. Burada iki sene eğitim gördükten sonra bir moda firmasında styling olarak çalıştım. Derken artık kendi markamı kurabilirim düşüncesiyle 2013’te Nişantaşı’nda ilk mağazam olan Stella by Zeynep Ateş’i açtım.

Yorumlar