Zemheri Firuze kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Zemheri dizisinde Firuze karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Firuze, normal bir vatandaş olarak hayatına devam ederken önce hayatına giren Ayaz ile daha sonar da babasının yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle hayatı tamamen alt üst olur.

Google Haberlere Abone ol
Zemheri Firuze kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Zemheri dizisinde Firuze karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Firuze, normal bir vatandaş olarak hayatına devam ederken önce hayatına giren Ayaz ile daha sonar da babasının yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle hayatı tamamen alt üst olur. Peki, Zemheri dizisindeki Firuze karakterini canlandıran oyuncu kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Zemheri dizisinde Firuze karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Firuze, dizide inşaat ustası bir babanın kızıdır. Babasının kurban gittiği kumpası aydınlatmak, suçluların hakkettikleri cezayı almalarını sağlamak için kendi yöntemlerini uygulama kararı alan Firuze'yi uzun ve meşaketli bir yol bekliyor. Firuze, aslında normal bir hayat sürdürürken, karşısına çıkan Ayaz ile farklı bir dünyaya yelken açmıştı. Ancak Ayaz'ın onu yüzüstü bırakmasıyla onu aşka karşı da tamamen değiştirmiş. Ancak babasının yaşadığı talihsiz kaza sonrası, Ayaz'ın da çalıştığı şirkete bilinçli bir şekilde girerek, hedefini gerçekleştirme yolunda ilerlemeye başlayacaktır. Bunun için öncelikle şirketin patronu olan Ertan beyi ayartması gerekiyor.

Zemheri Firuze karakterini canlandıran oyuncu Ayça Ayşin'dir.

Peki, Ayça Ayşin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ayşa Ayşin aslen Sinoplu'dur.

27 yaşındadır.

Mesleği ise oyunculuktur.

İşte Zemheri Firuze veya Ayşa Ayşin biyografisi:

Tam adı Ayça Ayşin Turan'dır.

Ayça Ayşin 1992 yılında Sinop'ta dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Sinema Televizyon bölümünde İstanbul Üniversitesi'nde okumaya devam ediyor.

Ekranlara ilk olarak "Dinle Sevgili" isimli diziyle adım attı.

"Hakan Muhafız" isimli Netflix dizisinde Leyla karakterini canlandırdı.

Ayça Ayşin, şimdilerde Show TV'de yayınlanan "Zemheri" isimli dizide Firuze karakterini canlandırmaktadır.

Dizide zeki, çalışkan, inatçı ve dürüst bir aile kızını canlandırıyor. Haksızlığa, adaletsizliğe asla tahammül etmeyen Firuze, şahit olduğu haksızlıklara yasal yollardan mücadele edemeyince kendi yöntemleriyle sorunu çözmeye karar verir.

Yorumlar