Cennetten Çiçek şarkısını söyleyen Zehra kimdir?

Cennetten Çiçek şarkısını söyleyen Zehra kimdir? Zehra Gülüç kim, kaç yaşında nereli? sorularının yanıtı son zamanların en çok merak edilenleri arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Zehra Gülüç kimdir

Cenetten Çiçek şarkısını söyleyen Zehra kimdir? Zehra Gülüç kim, kaç yaşında nereli? sorularının yanıtı sosyal medyada ünlenen "Cennetten Çiçek" şakısını seslendiren Zehra Gülüç'ü merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Bir çok kişi tarafından seslendirilen ve oldukça yoğun ilgi gören "Cennetten Çiçek" şarkısının söz ve müziği Koray Albayrak ile Enes Yıldırım’a aittir. Şarkı Zehra Gülüç tarafından seslendirilmişti. 

Zehra Gülüç, 20 yaşlarındadır. Aslen nereli olduğuna dair kesin ve net bir bilgi bulunmamaktadır.

Bilal Sonses isimli şarkıcı tarafından da seslendirilen şarkının YouTube platformu üzerinden yayınlanan çeşitli remiks versiyonları da yoğun ilgi görmüş ve görmeye devam etmektedir.

"Cenetten Çiçek" isimli şarkının sosyal medyada en çok beğenilen ve en çok paylaşılan versiyonu ise, Zehra Gülüç isimli genç bir kadın tarafından seslendirildi.

Alper Eğri’nin remikslediği "Cennetten Çiçek" isimli şarkı sosyal medyada dikkat çekiyor. Zehra Gülüç tarafından seslendirilen şarkının aynı zamanda gençler arasında oldukça popüler olan bir şarkıcı olan Bilal Sonses tarafından da seslendirildi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları şarkıyı, kişisel Youtube hesabında akustik yorumuyla paylaşan başarılı şarkıcı Zehra Gülüç'ü dinlemeyi tercih edereken bazıları ise şarkıyı Bilal Sonses'ten dinliyor. 20 milyondan fazla dinleme alan şarkı sosyal medyadaki popülerliğini korumaya devam ediyor. 

Zehra Gülüç 20 yaşında.

İnstagram hesabı : @zehraguluc

İnstagram, Facebook, Twitter ve YouTube gibi sosyal medya paltformlarında son zamanların en çok dinlenen şarkılarından biri olan Cennetten Çiçek şarkısı aynı zamanda birçok kafe ve mekanda sıkça duyulmaktadır. 

Yeni bir akıma da neden olan şarkı insanların sevdikleri kişilerin görüntülerine bu şarkıyı ekleyerek Instagram, Twitter, Facebook, Whatsapp gibi mecralarda paylaşmasına neden oluyor. 

CENNETTEN ÇİÇEK ŞARKISI NASIL POPÜLER OLDU?

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında dijital müzik platformlarında çeşitli şarkıcılar tarafından yorumlanarak yayınlanan şarkı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gözde şarkılarından biri haline geldi. 

Müzikseverlerden büyük beğeni toplayan şarkı Youtube’da çok sayıda remiks çalışması ile yer aldı. 

Aynı zamanda koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig’in 3 ay aradan sonra yeniden başlamasının ardından, futbolseverlerin takımlarına ve futbolcularına sevgilerini göstermek için bu şarkıyı kullanarak görseller ve videolar hazırladı. 

Birçok futbolcunun yanı sıra siyasilere de uyarlanan şarkı sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Aralarında Ekrem İmamoğlu, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Kemal Atatürk, ve Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu bir çok siyasetçiye uyarlanan ‘Cennetten Çiçek akımı’, vatandaşlar tarafından çokça paylaşıldı. 

 

Yorumlar

Berat kaya Hayran
SAMET abi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖLMEDİ Mİ?