Zara Coral Cassis yorum yapanlar

Zara Coral Cassis parfüm kullananların yaptıkları yorum ürünü yeni kullanmayı düşünenler için yol gösterici oluyor. Peki, kullanıcı deneyimi açısından Zara Coral Cassis nasıl, genelde yorum yapanlar ne tür değerlendirmelerde bulunmuş?

Google Haberlere Abone ol
Zara Coral Cassis yorum yapanlar

Zara Coral Cassis yorum konusu; ünlü markaya ait parfümü kullananların yaptıkları yorum ürünü yeni kullanmayı düşünenler için yol gösterici oluyor. Peki, kullanıcı deneyimi açısından Zara Coral Cassis yorum yapanlar ne tür değerlendirmelerde bulunmuş?

Şu anda Zara'nın kendi internet sitesinde yüzde 50 indirimle satılan ürünü almak isteyenler öncelikle yorumlara bakmak istiyor. 

Ürünün normal fiyatı 100 TL; ancak şu anda 50'ye satılıyor. 

Parfümün içinde yer aldığı belirtilen maddeler ise şunlar:

ALCOHOL DENAT.
PARFUM
METHYL 2-OCTYNOATE
LINALOOL
GERANIOL
DISODIUM EDTA
CITRONELLOL
BHT
BENZYL SALICYLATE
BENZYL BENZOATE
BENZYL ALCOHOL
AQUA
ALPHA-ISOMETHYL IONONE

İşte Zara Coral Cassis hakkında yapılan yapılan yorumlardan bazıları:

bugün black ve rose parfümlerini ikili paket halinde satın aldım. 50 ml iki tane parfüm 40 tl idi. en beğendiğim kokular bunlar olduğu için aldım. i̇lk defa zara parfümlerini deniyorum ama anlaşılan denemeye devam edeceğim. çünkü çok hoş ve hesaplılar.

 

genellikle designer parfümlerin kopyasını üretme şeklinde bi politikaları var, fiyat-performans bakımından iyi sayılır ancak kalıcılıkları çoğunlukla zayıf oluyo ayrıca günlük kullanım için gayet uygundur parfümleri.

 

2,5 yıldır femmeyi kullanıyorum. ancak yaz aylarında kullanmayı pek tercih etmiyorum, bana bu sadece sonbahar-kış kokusuymuş gibi geliyor. kalıcılığının gayet iyi olduğu söylenilebilir. internette femmenin michael kors'un muadili olduğunu okumuştum ama detay verilmemişti. 100ml yi 40tlye almıştım son aldığımda. bu fiyata göre oldukça iyi olduğunu düşünüyorum.

 

kalıcıkları için orta diyebilirim. her an taze kalsın istiyorsanız yanınızda taşımak zorunda kalabilirsiniz. bir de öyle buram buram kokmuyorlar. ben yürürken kokum etrafa yayılsın isterim mesela,bunlar öyle parfümler değiller. ama kendileriyle aynı fiyattaki parfümlerden çok çok daha iyiler.

 

kalıcı değil. anlamadığım şey mağzada sıktığında alışveriş boyunca kokması ancak aldiktan sonra kullandığında kokmaması, tuhaf. hani ışıklarla oynanıyor, aynalara gizli film çekiliyor güzel gösteriyor hileleri tamam da parfüme napiyorsunuz da o zaman kalıcı alınca fısss çıkıyor...

 

günlük kullanım için evet kullanışlı fakat tıraş losyonu gibi kokmaları ayrı bir kötü.

 

bir zamanlar fellik fellik çikolatalı parfüm arıyordum ve bir arkadaşım doğumgünümde "bu çikolatalıymış" diye zara'dan bir parfüm hediye etmişti. maalesef şu an adını hatırlayamıyorum ama rengi sarıydı ve isminde black geçiyordu. ben kokusunu çok beğenmiştim, çikolatadan daha çok karamel gibi kokuyordu ama hiç kalıcılığı yoktu. sonra bir kullanışımda annem "neden sinek ilacı gibi kokuyorsun" dediği için kendisiyle yollarımızı ayırdık.

 

 

çok kalıcı olmasalar da 4 tanesini birden severek kullandığım kokular.

 

 

Zara Coral Cassis kadın parfümü Hepsiburada sitesinde satılıyor. Ancak buradaki satıcıya ve ürüne henüz herhangi bir değerlendirme veya yorum yapılmamış. 

 

Yorumlar

Yadigar Garip Düzenli kullanıyorum artık satışta bulamıyorum yardımcı olum lütfen satıştanmı kalktı yok ismimi degişti bilen yazsın