Zamanı Olmayanlar İçin 3 Dakikada Cilt Bakımı

Pürüzsüz ve sağlıklı bir cildin, güzelliğin ilk kuralı olduğunu biliyoruz. Genç görünen bir cilde sahip olmanın da düzenli bir cilt bakımından geçtiğinin farkındayız ancak her zaman bu özeni gösterecek vakti ve gücü kendimizde bulamıyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Zamanı Olmayanlar İçin 3 Dakikada Cilt Bakımı

Pürüzsüz ve sağlıklı bir cildin, güzelliğin ilk kuralı olduğunu biliyoruz. Genç görünen bir cilde sahip olmanın da düzenli bir cilt bakımından geçtiğinin farkındayız ancak her zaman bu özeni gösterecek vakti ve gücü kendimizde bulamıyoruz. Yoğun hayat temposundan cilt bakımına zaman ayıramayan kadınlara müjde, bu tavsiye işinizi çok kolaylaştıracak.

3 dakikada lüks bir cilt bakımı sağlayan Carrot Butter Cleanser içeriğindeki Ayçiçek yağı ile günlük kir ve makyajı temizlerken etken maddesi olan Havuç özleriyle cildin fazla yağ üretimini engelliyor. Ödüllü ürün göz ve yüz temizliği yaparken cildi kurutmadan ipeksi bir his bırakıyor.

The Organic Pharmacy markasını kullanan Kylie Minoque bu ürün için “ The Organic Pharmacy’nin Carrot Butter Cleanser’ına aşık oldum” dedi.

Yorumlar