Zalim İstanbul Agah (Fikret Kuşkan) kimdir, aslen nereli?

Kanl D ekranlarında 1 Nisan 2019 Pazartesi akşamı yayına giren Zalim İstanbul dizisinde başrol oyuncularından olan Agah karakteri dikkat çekti. Agah karakterine can veren usta oyuncu fikret Kuşkan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında gibi sorular merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Zalim İstanbul Agah (Fikret Kuşkan) kimdir

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi başladı. Zalim İstanbul adlı film Pazartesi günleri saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor. Başrol karakteri Agah'a hayat veren usta oyuncu Fikret Kuşkan izleyici tarafından merak edildi. Fikret Kuşkan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında gibi sorular merak ediliyor.

Dizide Agah tam bir aile reisi. Mesafeli duruşu, köyüne ve geleneklerine bağlı olan Agah İstanbul'da büyük bir lojistik firmasının sahibi. Karaçay Lojistik Agah'a abisinin yadigarıdır. Abisinin ona yadigar bıraktığı tek şey lojistik firması değildir. Ayrıca hasta oğlu Nedim'i de kardeşine emanet etmiştir. Agah dünya bir yana Nedim bir yana olacak şekilde yeğenini sakınmaktadır.

Usta oyuncu Fikret Kuşkan Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında

Babam ve Oğlum filminde sergilediği performans ile gönüllere taht kuran usta oyuncu Fikret Kuşkan 1964 doğumludur. 55 yaşında olan Fikret Kuşkan aslen Arnavut kökenlidir. Fikret Kuşkan 5 kardeştir. Annesi Bulgaristan göçmeni olan usta oyuncunun asıl mesleği marangozluktur. Daha sonra yurt dışında konservatuar eğitimi alan Fikret Kuşkan pek çok dizi ve filmde rol almıştır. 

Yorumlar