Zahide Yetiş neden peruk takıyor? Saçları peruk mu normal saç mı?

Zahide Yetiş neden peruk takıyor sorusu ünlü sunucunun yeniden ekrana dönmesiyle birlikte merakla soruluyor. Nedeni ise Yetiş'in yeni bir imaj ile ekrana dönmüş olmasıdır.

Google Haberlere Abone ol
Zahide Yetiş neden peruk takıyor?

Zahide Yetiş neden peruk takıyor veya gerçekten peruk mu takıyor sorusu bu aralar cevap arıyor. Ünlü sunucu, özel hayatında yaşanan fırtınalı bir süreçten sonra yeniden ekranlara döndü. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Yetiş'i görenler ise, "Zahide Yetiş neden peruk takıyor veya peruk mu takıyor, saçları orijinal mi peruk mu" sorularını soramadan edemiyor.

ZAHİDE YETİŞ NEDEN PERUK TAKIYOR VEYA SAÇLARI PERUK MU?

Zahide Yetiş'in peruk taktığı şüphesine kapılan seyirciler aslında onun eski halini bilmeyenlerdir. Çünkü, Yetiş'in saçlarını bilenler aslında peruk takmadığını da anlayacaklardır. Saçları zaten gür olan ünlü sunucu sadece yeni dönemde imaj değişikliği yaparak saçlarını daha farklı bir şekle sokmuş durumda. Zaten gür olan saçlarının son hali ise peruğu andırıyor. 

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Zahide Yetiş, 7 Temmuz 1979'da Avusturya'nın Viyana şehrinde dünyaya geldi. Lise eğitimini İzmir'de Özel Fatih Kolejinde tamamlayan Yetiş, üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümünde aldı. Erken yaşlardan itibaren TRT'de çocukluk döneminde seslendirmeler yaparak medya sektörüne adım attı.

Zahide Yetiş neden peruk takıyor
Zahide Yetiş

 

Yetiş, birçok programda sunuculuk yaparak tanındı. Özellikle 2009-2014 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Doktorum programı ile geniş kitlelere ulaştı. Ardından 2013-2015 yıllarında atv'de Zahide ile Yetiş Hayata isimli programı sundu. Bu programın sona ermesiyle birlikte, 7 Aralık 2015'ten 12 Haziran 2020'ye kadar Show TV'de hafta içi her sabah yayımlanan Zahide Yetiş'le programını sunarak kariyerini sürdürdü.

Yetiş, "Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor!" isimli bir kitap da yazdı. Kişisel hayatında, 2014-2023 yılları arasında iş insanı Cem Arısoy ile evli kaldı ve bu evlilikten Aras adında bir oğlu oldu. Ancak çift daha sonra boşandı.

2020 yılında Kanal D'de hafta içi her gün yayımlanan Zahide Yetiş'le Gelin Görün adlı yarışmayı sundu. Bu yarışma 65 bölüm sürdü. 30 Ağustos 2021'den 24 Haziran 2022'ye kadar atv'de Zahide Yetiş'le Mutfak Bahane adlı yemek yarışmasını sundu. Günümüzde ise, 9 Ekim 2023'ten itibaren Star TV'de yayımlanmaya başlayan Yeniden Başlasak adlı televizyon programının sunuculuğunu yapmaktadır.

ZAHİDE YETİŞ BOŞANDI MI?

Özel hayatını her zaman gözlerden uzakta tutmayı tercih eden ünlü sunucu Zahide Yetiş ve iş adamı Cem Arısoy'un boşanma haberi, medya dünyasında sürpriz bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. 2014 yılında hayatlarını birleştiren çiftin bu kararı, Zahide Yetiş'in katıldığı bir televizyon programında gelen sorular üzerine doğrulandı.

Zahide Yetiş neden peruk takıyor? Saçları peruk mu normal saç mı?
Zahide Yetiş'in son hali

 

Canlı Yayında Boşanma İtirafı Zahide Yetiş ve Cem Arısoy'un evlilik hikayesi, 2014 yılında başlamıştı. Romantik bir başlangıç yapan çift, 2018'de oğulları Aras'ın doğumuyla ailelerini genişletti. Yetiş, anne olacağı müjdesini canlı yayında hayranlarıyla paylaşmıştı. Fakat zaman içinde evliliklerinde yaşanan sorunlar, çiftin ayrılmasına yol açtı. Yetiş, "Aras'la hayatımıza devam ediyoruz." diyerek boşanma sürecini onayladı.

Zahide Yetiş neden peruk takıyor? Saçları peruk mu normal saç mı?
Zahide Yetiş'i saçları peruk değil orijinal kendi saçlarıdır

 

CEM ARISOY KİMDİR?

Cem Arısoy, İzmir Karşıyaka'da dünyaya geldi. Gençlik yıllarında profesyonel basketbol oyuncusu olarak spor dünyasında yer alan Arısoy, iş dünyasında da başarılı bir kariyere imza attı. Zahide Yetiş ile 2014 yılında evlenen Arısoy, bu evlilikten bir erkek çocuk babası oldu. Ancak bu 9 yıllık evlilik, çiftin sessiz sedasız şekilde sonlanmasıyla sona erdi.

Zahide Yetiş'in Yaşamı ve Kariyeri Ekranlardan bir süre uzak kalan Zahide Yetiş, özel hayatını İzmir’de, gözlerden uzak bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Profesyonel kariyerine birçok başarılı program sığdıran Yetiş, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. Boşanmanın ardından oğlu Aras ile yeni bir hayata adım atan Yetiş, geleceğe dair planlarını ve projelerini şimdilik saklı tutuyor.

Zahide Yetiş

Yetiş ve Cem Arısoy çiftinin yollarını ayırması, ünlü çiftlerin özel hayatlarındaki iniş çıkışları ve yaşadıkları zorlukları bir kez daha gündeme getiriyor. Her iki taraf için de yeni bir başlangıç olan bu süreç, onların hayatındaki yeni dönemin başlangıcı olarak görülüyor.

Kaynak: SONHABERLER.COM

Yorumlar