Zafer Algöz ve Can Yılmaz'dan 'dünya düzdür' tartışması

Bir YouTube kanalında yayına katılan Can Yılmaz ve Zafer Algöz arasında "Dünya düzdür" tartışması yaşandı. Tartışma sırasından bilimden yana olduğunu dile getiren Zafer Algöz, "Dünya yuvarlaktır diyen insanların kanıtları beni tatmin etmiyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Zafer Algöz ve Can Yılmaz'dan 'dünya düzdür' tartışması

Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz ve ünlü oyuncu Zafer Algöz, arasında "dünya düz müdür yuvarlak mıdır?" tartışması yaşandı.

Burada Olan Burada Kalır adlı YouTube kanalların yapılan programlardan birinde tartışan iki ismin konu başlıklarından biri "dünya düz mü yuvarlak mı" konusu oldu.

Bilimden yana olduğunu vurgulayan oyuncu Zafer Algöz dünyanın yuvarlak olmadığını iddia etti. Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz ise dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlamaya çalıştı.

ALGÖZ: SANA YUVARLAK GELİYOR

Dünyanın yuvarlak olduğunu söyleyen insanların kanıtlarının kendisini tatmin etmediğini söyleyen Algöz, "Diğer gezegenler neden yuvarlak" diye soran Can Yılmaz'a da "Sana yuvarlak geliyor" şeklinde yanıt verdi.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Kısa sürede video büyük bir kitleye yayıldı. Düz dünyacılar Zafer Algöz'e destek verirken, çoğu kişi de Algöz'ün sözlerini 'geyik' olarak yorumladı.

Yorumlar