Yüzleşme programı bitti mi? Neden yok?

Yüzleşme programı bitti mi sorusu programı düzenli takip eden seyirci tarafından dile getiriliyor. Peki, Yüzleşme neden yok, sonlandırıldı mı? İşte cevap:

Google Haberlere Abone ol
Yüzleşme programı bitti mi? Neden yok?

Yüzleşme programı bitti mi veya sona mı erdirildi sorusu programı izleyen seyircinin son birkaç gündür merakla sorduğu sorulardır. Peki, Yüzleşme neden yok, bitti mi yayından kaldırıldı mı? İşte cevapları: 

Kanal D, reytingleri istenen seviyeye çıkamayan o programı yayından kaldırma kararı aldı. Kanal D ekranlarında bir süre önce başlayan Doç Dr. Oytun Erbaş’ın sunduğu Yüzleşme programıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen Yüzleşme programının çekimleri sona erdi. Elde kalan stok bölümlerin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. Bugünkü Kanal D yayın akışında Yüzleşme’ye yer verilmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Yüzleşme yerine Arkak Sokaklar’ın eski bölümü ekrana gelecek.

Yüzleşme’nin beklenen reytinglerin çok altında kalması ekran macerasının kısa sürmesine neden oldu.

Sıradışı bir formatla izleyici karşısına çıkan Yüzleşme programında  her hafta 7 farklı aile yarışıyor ve aynı evde kalıyordu. Yarışmacılar bir hafta boyunca kaldıkları evde birbirlerini tanımaya ve paylaşımlarda bulunmaya çalışıyorlardı. Daha önce birbirini hiç tanımayan 7 ailenin aynı evde kendi hayat sorunlarının yanı sıra birbirleri ile olan sorunları da gün yüzüne çıkıyor. Programın finalinde ise yarışmacılar birbirleri ile yaşadıkları sorunlar ve kendi aralarında yaşadıkları sorunlar ile yüzleşiyorlardı.

 

Yorumlar