Yüz yogası

Yüz yogası , yüz yogası nedir , yüz yogası nasıl yapılır , yüz yogası hareketleri nelerdir , yüz yogası ne işe yarar

Google Haberlere Abone ol
Yüz yogası
  Yüz yogası

Kadınlar için yaşlanma belirtileri korkuları rüyalarıdır. 30 yaşında itibaren yüzlerinde yaşlılık belirtileri görmemek için ellerinden geleni yaparlar. Kırışık önleyici kremler , estetik operasyonlar gibi… Bu yöntemlere alternatif olarak birde yüz yogası eklendi. Yüz yogası yaparak cildinizin kırışmasını yavaşlatabilir, mevcut kırışıklıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Tabi bu çok ilerleyen yaşlar için mümkün değildir.

Kadınlarda her zaman daha genç görünme arzusu vardır. Bunun için yıllarca kremlere yatırım yaparlar. Ancak son yıllarda ortaya çıkan bir yöntem vardır ki hem ücretsiz hem de ağrısız! Her geçen gün popülerleşen bu yöntem yüz yogasıdır ve kırışıklıkların çoğalmasını önler.

Yüz yogası yüzde bulunan ve günlük yaşamda kullanılan yüz kaslarını çalıştırmak amacıyla daha sıkı bir görünüme ulaşmanızı sağlar. Yüz yogasının uygulaması çok kolaydır ve etkili sonuçlar verir. Yüz yogasından etkili sonuçlar almak için düzenli olarak uygulama yapılması gerekir. Bunun içinde her gün 20 dakika uygulayarak  kısa sürede etkisini görmek mümkündür.

Tüm vücuda uygulanan normal yogada olduğu gibi yüz yogasında da her hareketin kendine ait bir adı vardır. Her bir farklı hareket başka bir kas grubunu çalıştırır. Yüz yogasının uygulanma teknik hareketlerine ulaşmak çok mümkündür. Yüz yogasını anlatan kitaplarda bulunur ve internet üzerinden de ulaşılmaktadır. Hatta bu tekniği daha kolay bir şekilde uygulayabilmek için akıllı telefon aplikasyonları da üretilmiştir.

Kaz ayakları için:

Ellerinizi kaşlarınızın üzerine yerleştirin ve kaşları gerginleştirerek yukarı doğru tutun. Elleri sıkı şekilde kaşlara yapıştırın. Ardından kaşlarınızı geriye doğru çekin. Bu hareketi en üç kez uygulayın.

Dudak üstü çizgileri için:

Dudak üstü çizgileri, alt yanak , burun kenarları ve boyun çizgileri için kalem ile uygulanabilecek bir yöntem değildir. Kurşun kalemden alın dudak arasında yuvarlama hareketi yapın. Kalemi ön ve arkaya doğru hareket ettirin, bu esnada yüzünüzde başka bir yerin kırışmamasına da özen gösterin. Alt yanak kaslarında sertleşme hissedeceksiniz. Bilgisayar başında çalışırken bile kolayca uygulayabileceğiniz bir harekettir.

Gıdık ve alt yanak sarkmaları için:

Dudaklarınızın arasına bir kaşık yerleştirin. Alt dudağı, çeneyi öne doğru çıkarın ve yukarıya doğru bakın. Alt yanak kasları , boyun , çene ve gıdığınızın gerildiğini hissedeceksiniz.

 

 

Yorumlar