Yusuf Yarar kimdir, nerelidir?

Yusuf Yarar kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor soruları bugün Esra Erol'da yaşanan olay sonrasında gündeme geldi. Programa katılan iki kardeş, annelerini arıyordu. Annelerini bulduktan sonra birlikte bir kuaför dükkanı açtılar; onlara Yusuf Yarar isimli bir hayırsever yardımcı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Yarar kimdir, nerelidir?

Yusuf Yarar kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor soruları bugün ATV'de yayınlanan Esra Erol'la programında yaşanan olay sonrasında merak konusu oldu. 

Programa katılan iki kardeş annelerini arıyordu. Uzun süren aramalardan sonra kardeşler biyolojik annelerini buldu. 

Dahası Bursa'da kendilerine bir de kuaföre salonu açtılar. Kuaföre salonu açmak için güçleri yetmediği öğrenilen gençlere hayırsever bir iş adamının yardım ettiği öğrenildi.

Yardım eden iş adamının Yusuf Yarar olduğu öğrenildi. 

Ekranların sevilen programı Esra Erol’da programında yaşanan gelişmeler karşısında izleyiciler bugün de ne diyeceklerini bilemedi. Programda yaşanan gelişmeler karşısında ekranları karşısında yer alan izleyiciler resmen hayretler içerisinde kaldı. Bugün yayınlanan programa eşinden ayrılan Birgül Hanım damga vurdu. Kocası ile birbirlerine çok aşık olduğunu dile getiren Birgül Hanım, eşinin ailesinin evine büyü yaptığı iddialarında bulundu. Birgül Hanım özellikle de kayınvalidesinin yaptıklarını program içerisinde teker teker anlattı.

Birgül Hanım’ın bu itirafları karşısında izleyiciler resmen hayretler içerisinde kaldı. Birgül Hanım’ın iddialarına göre kayınvalidesi evine büyü yaptı. Damacana içerisine bazı sular döktüğünü ve masa altında yağlı bir tülbent bulduğunu belirten Birgül Hanım, kayınvalidesinin eşiyle aralarını bozmak adına böyle bir büyü yaptığını iddia etti. Öte yandan kendisini çekemedikleri için eşi ile aralarını bozduklarını söyledi.

Esra Erol’un sözü üzerine eşine tekrar barışmak istediğine dair canlı yayında mesaj gönderdi.Esra Erol’da programına bugün damgasını vuran olaylardan bir tanesi Emre ve Ömer kardeşler oldu. Kendilerini terk eden biyolojik annelerini bulmak adına programa katılan kardeşlerin bugün bir işyeri açtıkları ekranlara getirildi. Biyolojik annelerine kavuşan kardeşlerin bir kuaför dükkanı açtıkları izleyiciler ile paylaşıldı.

Yusuf Yarar isimli bir izleyici, kardeşlerin dükkanlarını açarak bir senelik kiralarını da ödedi. 1 ay öncesinde programa katılan kardeşlerin mutlu haberini duyan milyonlar da sevinçten resmen havalara uçtu.

Dükkanın açılışı, Esra Erol’da canlı yayın esnasında izleyiciler ile paylaşıldı. Bu anlarda duygu dolu anlar yaşandı.

Program sonunda Yusuf Yarar'ın kim olduğu merak edildi.

Yusuf Yarar uzun süredir Bursa'da hazır yemek sektöründe faaliyet gösteren bir iş adamıdır. 

Referans Grup isimli hazır yemek markasının sahibi olan Yusuf Yarar'ı Dünya Gazetesi'ne verdiği röportajdan hatırlıyoruz. Hazır yemek sektörünün önemli oyuncularından Referans Grup, alanında en büyük yatırımlardan birini gerçekleştirdi. 55 milyon liralık yatırımla 7 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip Avrupa’nın en büyük yemek üretim tesisini Bursa’da kurduklarını belirten Referans Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Yarar, gıda sektöründeki büyüme hedeflerini DÜNYA’nın Bursa Bölge Temsilcisi Ömer Faruk Çiftçi ile paylaşmıştı.

Referans Catering yatırımıyla ilgili bilgi veren Yusuf Yarar, “Ortağım Salim Usta ile 12 yıldır yemek sektöründe birlikte çalışıyoruz. Bu alanda talepler artınca sektöre örnek olacak bir tesis inşa etme kararı aldık ve 7 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip Avrupa’nın en büyük yemek üretim tesisini kurduk. Günlük 150 bin kişiye yemek verebilecek kapasitede, soğutma ünitelerinden pişirme ve ön hazırlık evrelerine kadar ileri teknoloji altyapısına sahip bir tesis kurduk. Yaklaşık 55 milyon liralık yatırım yaptık” demişti.

 Yusuf Yarar, “Türkiye’de en çok gıda mühendisi çalıştıran firmayız. Oluşturulan mönüler tek tek gıda mühendisleri ve beslenme uzmanları tarafından planlanıyor. Asker yemeği çalışmalarında da belli bir yere geldik. Türkiye’de bu konuda da iyi bir alternatif olacağımızı düşünüyoruz” dedi. Yarar, Begüm Roll Ekmek bünyesinde dondurulmuş unlu mamuller üretimi yaparak ihraç edecekleri bir üretim tesisi yatırımına da hazırlandıklarını açıkladı. Haziran sonunda inşaata başlayacaklarını bildiren Yarar, 50 milyon liralık yatırım yapacaklarını vurguladı. Karacabey, Kemalpaşa, Yenişehir gibi çevre ilçelerde 13 çiftçi ile çıktıkları üretim yolculuğunu bugün 28 çiftçi ile sürdürdüklerini anlatan Yarar, “Çiftçiye aracısız destek vererek bir tedarik zinciri oluşturduk. Böylece dolaylı olarak çiftçilerimizle birlikte istihdamda yaklaşık 4 bin 500 kişi Referans Grup’tan yararlanır oldu. Öte yandan kârlılığımızın yüzde 70’ini besicilik oluşturuyor. Artvin’de yaklaşık 2 bin hayvanımız var” demişti.

Yarar en son oğlunu evlendirdiği düğünle de gündeme gelmişti. Referans Grup Catering’in sahibi, tanınmış iş insanı Yusuf Yarar ve eşi Ayşe Hanım’ın oğulları Yunus Yarar, yaşamını Halise & Mehmet Gönder çiftinin Siyasal Bilgiler mezunu kızları Kübra Gönder’le birleştirmişti. Sheraton Otel’de gerçekleşen görkemli düğüne genç çiftin yakın dost ve akrabalarının yanısıra Bursa iş dünyasının tanınmış isimleri büyük ilgi göstermişti. 

Yusuf Yarar kimdir
Yusuf Yarar ve ailesi oğlunun düğün töreninde

 

Yorumlar