Yurt dışı kurbanlık bağış 2022 fiyatları Diyanet, Kızılay, İHH, İDDEF, DİTİB, İslamic Relief ne kadar?

Yurt dışı kurbanlık bağış fiyatları 2022 Diyanet, Kızılay, İHH, İDDEF, DİTİB, İslamic Relief ne kadar bağış bedeli alıyor? Almanya, Avustralya, Hollanda, Fransa, Danimarka, Kanada gibi ülkelerde bağış yapmak isteyenler ne kadar ödemeli?

Google Haberlere Abone ol
Yurt dışı kurbanlık bağış 2022 fiyatları Diyanet?

Yurt dışı kurbanlık bağışı fiyatları 2022 yılında ne kadar oldu?  Hangi kurumlar bağış kabul ediyor? Diyanet, Kızılay, İHH, İDDEF, DİTİB, İslamic Relief ne kadar bağış bedeli alıyor? Almanya, Avustralya, Hollanda, Fransa, Danimarka, Kanada gibi ülkelerde bağış yapmak isteyenler ne kadar ödemeli?

Kurban Bayramında kurban ibadetini yerine getirmek isteyen Müslümanlar öncelikli olarak imkanlar dahilinde kurbanlık keserek çevresine dağıtıyor. Ancak yurt dışında bulunanlar ya da kurbanlığını yurt dışına bağışlamak isteyenler 2022 yılında yurt dışı kurbanlık bağışı kabul eden sivil toplum kuruluşlarını, yardımlaşma derneklerini merak ediyor. 

Bilindiği üzere onlarca Müslüman sivil toplum kuruluşu hem yurt içinde hem yurt dışında insani yardımlaşma faaliyetleri yürütüyor. Bu faaliyetler arasında kurbanlık bağışlarını kabul ederek ilgili yerle ulaştırmak da var. Peki, Yurt dışı kurbanlık bağışı fiyatları 2022 Diyanet, Kızılay, İHH, İDDEF, DİTİB, İslamic Relief ne kadar bağış bedeli alıyor? Almanya, Avustralya, Hollanda, Fransa, Danimarka, Kanada gibi ülkelerde bağış yapmak isteyenler ne kadar ödemeli?

DİYANET YURT DIŞI KURBANLIK BAĞIŞI NE KADAR?

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Erbaş, 2022 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 2 bin 250 lira, yurt dışında 1800 lira olarak belirlendiğini açıklamıştı. 

Yurt dışından Diyanet üzerinden kurbanlık bağışı yapmak isteyenler tdv.org ve bagis.tdv.org sitelerinden işlem yapabilir.

DİTİB YURT DIŞI KURBANLIK BAĞIŞI

Diyanet İşleri Başkanlığının yurt dışı kurbanlık bağışı faaliyetlerini sürdüren asıl kuruluş Avrupa'da DİTİB'dir.

DİTİB her yıl olduğu gibi bu yıl da kurbanlık bağışlarını kabul ediyor.

DİTİB Avrupa'da 2022 yılı için 125 euro kurbanlık bağışı bedeli alıyor. 

Yurt dışı kurbanlık bağışı 2022 Diyanet, Kızılay, İHH, İDDEF, DİTİB, İslamic Relief ne kadar
DİTİB Kurbanlık Bağışı hesap bilgileri

 

KIZILAY YURT DIŞI KURBANLIK BAĞIŞI NE KADAR, NASIL YAPILIR?

Yurt dışı kurbanlık bağışı kabul eden ve yurt dışında yine bazı noktalarda ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Kızılay'ın 2022 yılı kurbanlık bağış miktarı 1475 TL'dir. Döviz karşılığı olarak ise 110 dolar, 100 euro, 85 Sterlin.

Kızılay'a kurbanlık bağışında bulunmak isteyenler ise internet sayfasından kredi kartı ile(*) (**) ya da aşağıdaki Almanya Frankfurt Ziraat Bankasında bulunan hesabına havale veya eft yoluyla bağışını gerçekleştirebilir. 
 
Yurt dışından göndereceğiniz bağışlarınız
için hesap numaraları:

Turkish Red Crescent Society 
bank account number for
international donations.
Ziraat Bank International AG

Filiale Frankfurt

Am Hauptbahnhof 16  60329 Frankfurt

KONTO NO:

1080000001

BLZ:

512 207 00

IBAN NO:

DE26 5122 0700

1080 0000 01

SWIFT:

TCZBDEFF

İHH İNSANİ YARDIM VAKFI KURBANLIK BAĞIŞI NE KADAR?

İHH İnsani Yardım Vakfı Afrika kıtasında yıllardır su kuyuları açmak, yoksullara ihtiyaçlarını ulaştırmak için çalışan vakıfların başında geliyor.

İHH üzerinden kurbanlık bağışı yapmak isteyenlere de bu imkan tanınıyor. 

İHH'nın 2022 yılı kurbanlık bağışı bedeli hisse başına 2000 TL olarak belirlenmiş durumda. 

Yurt dışından İHH'ya bağışta bulunmak isteyenler kurumun sitesine giderek "Bağış Yap" menüsünden ilerleyebilir. 

Güncel bilgiler ekleniyor...


 

Yorumlar