Yumrukla ayrıldığı sahalara alkışlarla döndü

Hakem Halil Umut Meler, saldırıya uğradıktan sonra ara verdiği yeşil sahalara alkışlarla geri döndü.

Google Haberlere Abone ol
Yumrukla ayrıldığı sahalara alkışlarla döndü

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan İstanbulspor - Konyaspor maçında görev alan Halil Umut Meler, sahalara geri dönüşünü yaptı. Geçmişte yaşadığı zorlu olaylardan sonra ilk kez bir maçta düdük çalan Meler, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda taraftarlar ve futbolcular tarafından sıcak bir karşılama ile karşılaştı. İstanbulspor ile TÜMOSAN Konyaspor arasındaki bu önemli maçta, Meler'in sahaya çıkışı alkışlar ve sevgi gösterileri ile gerçekleşti.

TARAFTARLARIN VE FUTBOLCULARIN DESTEĞİ

Maç öncesinde, yardımcı hakemlerle beraber ısınmak üzere sahaya çıkan Halil Umut Meler, taraftarlar ve futbolcular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bazı futbolcular, tecrübeli hakeme yaklaşarak sarıldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca, taraftarlar da Meler'i tribüne çağırarak onunla fotoğraf çektirdi. Bu anlar, Meler'in futbol camiasındaki saygınlığının ve sevilen bir hakem olduğunun bir göstergesi oldu.

TAKIMLARDAN ÇİÇEK TAKDİMİ

Bu özel maç öncesinde, hem İstanbulspor hem de Konyaspor yöneticileri ve takım kaptanları, Halil Umut Meler'e çiçek takdim ederek iyi dileklerini sundu. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, takımlarının kaptanlarıyla birlikte Meler'e yakın ilgi ve desteklerini gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Halil Umut Meler, 11 Aralık 2023'te MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan 15. hafta müsabakasının ardından, ev sahibi ekibin eski başkanı Faruk Koca ve iki kişinin saldırısına uğramış ve bu olay sonucunda 2 gün hastanede kalmıştı. Bu olayın ardından bir süre sahalardan uzak kalan Meler, bugünkü maçla görevine dönmüş oldu.

Yorumlar