Yüksekova'dan acı haber: Bir binbaşı, bir uzman çavuş şehit

Doğu ve Güneydoğu'daki terörle mücadele operasyonları aralıksız bir şekilde devam ederken bugün Yüksekova'dan acı bir haber geldi. Arazi arama tarama faaliyetleri sırasında bir binbaşı bir de uzman çavuş sarp arazide kaza geçirerek şehit düştü. Aynı birlikten iki rütbeli asker ise yaralandı. Bölgedeki operasyonlar ise aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Yüksekova'dan acı haber: Bir binbaşı, bir uzman çavuş şehit

Sonhaberler | Haber Merkezi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bu sabah arazi taramasına çıkan askerlerden 4'ü uçurumdan yuvarlandı. Binbaşı Kürşat Selim Şenol ile bir uzman çavuş şehit oldu. Yüksekova İlçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Dağlıca bölgesindeki İkiyaka Dağları'nın 3 bin 750 rakımında sarp ve yer yer karlı bölgesinde, güvenlik güçleri bu sabah arama tarama faaliyetine çıktı. Güvenlik güçleri operasyonu sürdürürken, yaya olarak ilerleyen bir grup asker uçuruma yuvarlandı. İlk bilgilere göre kazada, uçuruma yuvarlanan Binbaşı Kürşat Selim Şenol ile kimliği henüz öğrenilemeyen 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı. Yaralı uzman çavuşlar Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ŞEHİT BİNBAŞI YARIN UŞAK'TA DEFNEDİLECEK

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde uçurumdan düşerek şehit olan piyade binbaşı 39 yaşındaki Kürşad Selim Şenol'un acı haberi Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde oturan ailesine verildi. Aslen Uşak'lı olan evli ve 2 çocuk babası Şenol'un Eğirdir kent merkezinde bulunan askeri lojmanlardaki evine Türk bayrağı asıldı. Şehit Şenol'un cenazesinin yarın ikindi vakti memleketi Uşak'a bağlı Susuzören Köyü'nde toprağa verileceği, ailesinin de cenaze için Uşak'a gittiği öğrenildi.

Şehit Binbaşı Kürşat Selim Şenol

Yorumlar