YouTube'un en çok kazananı 8 yaşındaki Ryan

Geçtiğimiz yıl 22 milyon dolarlık geliriyle Forbes dergisinin ilk sırasında yer alan 8 yaşındaki Ryan Kaji bu yılda birinciliği kimseye kaptırmadı. Kaji, bu yıl 26 milyon dolar ile yine birinci oldu.

Google Haberlere Abone ol
YouTube'un en çok kazananı 8 yaşındaki Ryan

Forbes Dergisi tarafından her yıl düzenlenen liste ile video paylaşım devi YouTube'dan en çok kazananlar belirleniyor. Dergi tarafından yayınlanan listeye göre, ABD'nin Teksas eyaletinden annesi, babası ve ikiz kardeşiyleyaşayan sekiz yaşındaki Ryan Kaji, bu yılda listenin en tepesinde yer aldı.

Yayınladığı oyuncak videolarıyla her gün milyonlarca kişiye ulaşan 8 yaşındaki Kaji, 26 milyon dolarlık geliriyle bu yılda YouTube’dan en çok para kazanan kişi oldu. 

YouTube'da toplamda 22,9 milyon takipçisi olan “Ryan’s World” adlı hesabın sahibi Ryan en çok kazanan isim olmaya devam ediyor.

Öte yandan 8 yaşındaki Ryan Kaji geçtiğimiz yıl da Forbes Dergisi tarafından yayınlanan listede 22 milyon dolarlık geliriyle en çok kazananlar arasında yer almıştı.

Ryan’ın 2016’da yayımladığı bir videosu 1,9 milyar kez izlendi. 5 dakika 56 saniyelik bu videoda Ryan, bahçelerindeki şişme su kaydırağına gizlenmiş plastik sürpriz yumurtaları buluyor.

2019’DA TOPLAM 162 MİLYON DOLAR KAZANDILAR

Forbes dergisi her yıl açıkladığı YouTube'un en çok kazananlar listesine göre bu yıl ilk 10’daki YouTuber’ların toplam geliri 162 milyon dolara ulaştı. Liste şu şekilde sıralandı:

Ryan Kaji: 26 milyon dolar
Dude Perfect: 20 milyon dolar
Nastya: 18 milyon dolar
Rhett and Link: 17,5 milyon dolar
Jeffree Star: 17 milyon dolar
Preston Arsement: 14 milyon dolar
PewDiePie: 13 milyon dolar
Markiplier: 13 milyon dolar
Daniel Middleton: 12 milyon dolar
Evan Fong: 11,5 milyon dolar

Listede ikinci sırada yer alan Dude Perfect kanalında da 30’lu yaşlardaki beş arkadaş oyuncaklarla oynuyor.

Yorumlar