Youtube Gmail neden açılmıyor Google ve Youtube çöktü

Google ve Youtube çöktü. Youtube kanalında oluşan bir arıza nedeniyle dünyaca ünlü video paylaşım kanalı izlenemiyor. Youtube'a grişi yapanlar karşılarında siteyi görebiliyor ancak videoları göremiyorlar. Aynı şekilde Google Mail de çalışmıyor.

Google Haberlere Abone ol
Google ve Youtube çöktü

Dünyanın en büyük arama motoru Google ve Youtube dünya genelinde çöktü. Youtube kanalında oluşan bir arıza nedeniyle dünyaca ünlü video paylaşım kanalı izlenemiyor.

Youtube'a saldırı olduğu veya Google'ın sunucularında yaşanan bir problem nedeniyle kanalın izlenemediği tahmin ediliyor. 

Youtube'a girmeye çalışan birçok internet kullanıcısı kanalın açıldığını, ancak kanalda video olmadığını görüyor.

Bu nedenle birçok kişi Youtube neden açılmıyor son dakika şeklinde sormaya başladı. 

Sosyal medya devi Youtube’a girmek isteyen kişiler “something went wrong” hatası ile karşı karşıya kaldı. Down detector haritasına göre saat 14:00’ten itibaren kullanıcılar Youtube’a girişte sorun yaşamaya başladı.

Sorunun Türkiye bazlı değil küresel bir sorun olduğu Down Detector haritasında da yerini aldı.

GMAİL GİRİŞ HATASI 

Gmail'e Giriş yapmak isteyenler karşılarında "Geçici Hata" uyarısını buluyor. 

Hatanın detayında ise şöyle deniliyor:

Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı. Bu durumun yarattığı rahatsızlık için özür diler ve birkaç dakika içinde yeniden denemenizi öneririz.Hizmetin geçerli durumunu görmek için G Suite Durum Kontrol Paneli'e göz atabilirsiniz.

Sorun devam ederse lütfen Yardım Merkezi »ni ziyaret edin

Try Again Sign Out


Ayrıntılı Teknik Bilgiyi Göster

YOUTUBE'UN YANI SIRA GOOGLE'IN DİĞER HİZMETLERİ DE ETKİLENDİ

Youtube'un yanı sıra Google'ın diğer hizmetleri arasında yer alan gmail, arama butonu da gecikmeden etkilendi. Konu ile ilgili kısa süre içerisinde açıklama gelmesi bekleniyor.

SOMETHİNG WENT WRONG HATASI NEDİR?

"Something went wrong" hatası Youtube'da herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında verilen "bir şeyler yanlış gitti" hatası olarak veriliyor.

 Dünyanın en büyük arama motoru Google tarafından geçtiğimiz yıllarda satın alınan Youtube kanalı, aynı zamanda dünyanın en büyük video paylaşım sitesidir. 

Dolayısıyla Youtube'da oluşan bir sorun direkt olarak Google şirketini de aslında etkiliyor.

Şayet Youtube'a bir saldırı veya çökertme girişimi olduysa bu aynı zamanda Google'a da saldırı yapıldığı anlamına geliyor. 

GOOGLE TÜRKİYE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Google Türkiye Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Google sunucularında yaşanan sorunların farkında olduklarını belirterek, "Google, bu kritik sorunları gidermek için çalışıyor." ifadeleri yer aldı.

Detaylar geliyor...

KORONAYA İNANMIYORUM DEDİ, KORONADAN ÖLDÜ!

 

Yorumlar

burak gmail hesabım yok yazıyor giremiyorum silinmiş gibi
Esat Subaşı Benim niye olmuyor
asd tuhaf bir görünümle karşılarına çıktığını görüyor. :Dsdasdadsadsad