Yone'nin tanıtım filmi yayınlandı

Yasuo'ya benzer yapıda bir oynanışa sahip olan yeni şampiyon, ilerleyen günlerde oynanış açısından kardeşiyle iyi bir ikili olacak gibi görünüyor.

Google Haberlere Abone ol
Yone'nin tanıtım filmi yayınlandı

Riot Games, uzun zamandır Yasuo'nun hikâyelerinde duyduğumuz abisi Yone'yi 10 dakikalık bir video öyküyle birlikte tanıttı. Yasuo'ya benzer yapıda bir oynanışa sahip olan yeni şampiyon, ilerleyen günlerde oynanış açısından kardeşiyle iyi bir ikili olacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz gün açıklanan Lillia'nın ardından League of Legends'a eklenecek bir sonraki şampiyon merakla bekleniyordu. Bu yeni şampiyonun ise daha önceleri pek çok farklı söylentiyle karşımıza çıkan Yone olacağı iddia ediliyordu. Nitekim uzun süren bekleyişin ardından bugün 10 dakikalık bir video öyküsü yayınlayan Riot Games ekibi, oyuncuların merakla beklediği yeni şampiyon Yone'yi tanıttı.

Bu zamana kadar Yone'yi yalnızca Yasuo'nun hikâyesinden öğrendiklerimiz kadarıyla biliyorduk; yani onu her zaman Yasuo'nun bakış açısından görüyorduk. Hikâyeye göre Yone ile kardeşi Yasuo'nun uzun zamandır karmaşık bir ilişkisi var. Bu ilişki, kardeş ihaneti ve Yasuo'nun Yone'yi öldürmesinden çok daha öncesine, aynı ustanın altında birlikte büyüyüp eğitim gördükleri zamanlara dayanıyor.

Yone'nin hikâyesi: Hikâye yazarı Michael “Riot Pls” Yichao, Yone'nin öyküsünü yazarken ilk başta Yone'nin Yasuo'ya çok benzer oynanışa sahip bir karakter olmasını istediğini ancak denemeler sonucu Yasuo'dan daha iyi bir Yasuo yapmanın mümkün olmadığını gördüklerini söylüyor. Bu noktada Yone'nin farklı bir karakter olması gerektiğinin farkına varan ekip, böylece onu kardeşinden bambaşka bir noktada duran bir şampiyon hâline getirmekte karar kıldı.

Kaynak: Webtekno.com 

 

Yorumlar