Yol Arkadaşım Onur kim gerçek adı nedir?

Yol Arkadaşım filminde Onur karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Yol Arkadaşım oyuncuları arasında yer alan Onur ile ilgili merak edilen bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Yol Arkadaşım Onur kim gerçek adı nedir?

Yol Arkadaşım Onur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, soruları film izleyenler tarafından sık sık sorulan sorular arasında yer alıyor. Özellikle de Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı daha önce çok fazla izlemeyenlerin tanımadığı Onur hakkında merak edilen bilgileri sizler için derledik. Yol Arkadaşım Onur, hayatı sık sık aksaklıklarla geçen, son olarak da işinden kovulmuş ve onu geri kazanmaya çalışan bir karakterdir. 

Ancak Onur'un işini geri kazanmak her şeyi halletmiyor. Çünkü hayatında yolunda gitmeyen başka durumlar da var. Örneğin bunlardan birisi de sözlüsünün ailesiyle tanışmak. Kurban Bayramı'na 3 gün kala İstanbul'dan İzmir'e doğru yola çıkan Onur, yolda beklenmedik olaylarla karşılaşır. Karşılaştığı en büyük olay ise tabii ki yol arkadaşı Şeref oluyor. 

Şeref ile, internet üzerinden hizmet veren mobil "yol arkadaşı bulma" uygulaması üzerinden tanışmışlar. Ancak Şeref'in sakarlıkları Onur'un başına büyük işler açacaktır. 

Yol Arkadaşım filminde Onur karakterini canlandıran oyuncu Oğuzhan Koç'tur. 

Koç'u tanıyanlar onun BKM ekibinden olduğunu bilirler. Ancak tanımayanlar için yine de biyografisini buraya ekleyelim.

OĞUZHAN KOÇ  BİYOGRAFİSİ

Türkiye'nin BKM'nin mutfak ekibinden tanıdığı Oğuzhan Koç 13 Mayıs 1985'te Erzincan'ın Refahiye ilçesinde dünyaya geldi. Bursa Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nde okudu. Şu anda İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümünde kaydı bulunmaktadır. 2013 yılında Ben Hala Rüyada adlı albüm çıkardı.

Küçük yaşlarından itibaren sahne sanatlarıyla ilgilenen Oğuzhan Koç, 2007 yılında BKM Atölye Oyuncuları arasına katılmıştı.

2009 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı Neşeli Hayat filminde rol aldı.

Yol Arkadaşım filminin başrolünde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak oynuyor

 

TV 8'deki O Ses Çocuklar yarışmasının 2.sezonunda jüri olarak yer aldı.

2013 Mayıs ayında Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile başladıkları Tv8'de yayınlanan 3 Adam isimli gece şovu yaptılar.

27 Ekim 2017'de vizyona giren Yol Arkadaşım filminde aynı zamanda filmin senaristi olan İbrahim Büyükak ile başrol oynayarak Onur Güzel karakterine hayat vermiştir.

Yorumlar