Yeryüzü Doktorları'nın faaliyet alanları nelerdir?

Mini Hadi 16 Temmuz 2019 Salı günkü etabında çıkan ipucu sorusu Yeryüzü Doktorları ile ilgili oldu. Özellikle de Afrika'da faaliyet gösteren Yeryüzü Doktorları'nın faaliyet alanının hangisi olduğu soruldu. Yeryüzü Doktorları genellikle sağlık odaklı yardımlar yapar ancak eğitim, kurban ve su kuyusu açma gibi faaliyetler de yürütüyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeryüzü Doktorları'nın faaliyet alanları nelerdir?

Yeryüzü Doktorları, dünyada iyilik elçiliği yapan sayısız sivil toplum kuruluşlarından biridir. Özellikle de Afrika kıtasındaki faaliyetleriyle bilinen Yeryüzü Doktorları dünyanın dört bir yanına gerektiğinde yardım götüren bir kuruluştur. Peki Yeryüzü Doktarları'nın faaliyet alanı nedir? Bu soru Mini Hadi 16 temmuz 2019 Salı günkü yarışmasında soruldu.

Hadi'den yapılan açıklamada, "Mini hadi bugün 12:30! Bugünkü ipucumuz Yeryüzü Doktorları'ndan geliyor sevgili hadiciler. İyilik Sağlık sloganıyla yola çıkan Yeryüzü Doktorları, dünyanın birçok ülkesinde ihtiyaç sahibi insanlara ulaşarak, muayene ve tedavi gibi hizmetler sunmaktadır. Peki sizce Yeryüzü Doktorları’nın faaliyet alanı hangisidir" denildi.

Yeryüzü Doktorları'nın faaliyet alanı "Sağlık Yardımları"dır.

Yorumlar