Yerli otomobili beğenen CHP'liler linç yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün tanıtılan yerli ve milli otomobilleri beğenmeyen CHP'liler yerli otomobili beğenen CHP'lileri de sosyal medya üzerinden linç etti.

Google Haberlere Abone ol
Yerli otomobili beğenen CHP'liler linç yedi

Türkiye'nin uzun yıllar beklediği yerli otomobil dün ilk kez sahneye çıktı.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından üretilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün tanıtımı yapılan yerli otomobil vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri olan yerli otomobile CHP'liler her zamanki gibi akla ziyan tepkiler gösterdi.

CHP ve diğer muhalefet parti genel başkanları tarafından her fırsatta eleştirilen yerli otomobil, muhalefetten bazı kesimler tarafından ilgiyle karşılandı.

İMAMOĞLU YERLİ OTOMOBİLDEN SİPARİŞ VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yerli otomobil alacaklarını açıklarken, sosyal medyada yer alan paylaşımlarına çok sayıda tepki yağarken destek verenlerde oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yerli otomobile destek olacaklarını belirtti.

TEPKİ GÖRDÜLER

Ancak, yerli otomobille fotoğrafını paylaşan destek veren isimler kendi partililerinden tepki gördüler. Bu isimlerden biri de yerli otomobille fotoğraf çekerek paylaşan CHP'nin PM üyesi Ekrem Kerem Oktay oldu. 

İmamoğlu ve Yavaş'ın paylaşımlarının altında da linç mesajları geldi.

Yorumlar