Yerli otomobil almak için sıraya girdiler

Önümüzdeki yılın bahar aylarında üretilmesi beklenen yerli otomobil Togg için şimdiden sıraya girdiler.

Google Haberlere Abone ol
Yerli otomobil almak için sıraya girdiler

Milyonlar heyecanla yerli otomobil TOGG'un satışa çıkacağı günü beklerken, AK Parti'nin Kızılcahamam kampında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank sunum yaptığı toplantıda, bu senenin sonuna doğru belli sayıda üretilecek TOGG'un ilk aşamada devlet büyükleri tarafından kullanılacağı müjdesini verdi.

Toplantıda ayrıca yerli otomobili satın almak isteyen çok sayıda vekilin de Bakan Varank'a talepte bulunduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Kızılcahamam kampında, yerli otomobille ilgili son durum da gündeme geldi.

İLK AŞAMADA DEVLET BÜYÜKLERİ KULLANACAK

Edinilen bilgilere göre Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un 2023 yılında satışının yapılmaya başlayacağını, bu senenin sonuna doğru belli sayıda üretilebilecek yerli otomobilin ilk aşamada devlet büyükleri tarafından kullanılacağını söyledi.

Toplantıda ayrıca TOGG'u satın almak isteyen çok sayıda milletvekilinin de Bakan Varank'a talepte bulunduğu öğrenildi. Türkiye gazetesinin haberine göre Bakan Varank'ın bu talepleri aldığı ve ilerleyen süreçlerde değerlendirilebileceğini ifade ettiği belirtildi.

VARANK'IN SUNUMUNDA İSTİHDAM VURGUSU

Öte yandan Bakan Varank'ın yaptığı sunumda kadın ve gençlere yönelik istihdamın artırılması için hazırlanan projelerle, Türkiye'ye yapılan yatırımlarla ilgili önemli bilgiler de yer aldı. Çalışan ve üreten gençler programı ile gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek için istihdam edilmesinin artırıldığı belirtilen sunumda, "Doğu ve Güneydoğu şehirleri başta olmak üzere genç işsizliğin yüksek olduğu ve kadın istihdamının düşük olduğu bölgelerde sektörlerin kullanımına uygun yatırım yerleri tesisi oluşturuyoruz. 120 projeye yaklaşık 1,2 milyar TL'lik kaynak ayırdık. 175 atölyede 70 bin kişi istihdam edilmesini sağlayacağız" denildi.

Yorumlar

Semra Sakın sakın sakın ha... Enzahome gördüğümüz yerde yolunuzu değiştirin, paranızla rezil olursunuz, diyim size.
Nazife L. Merhabalar, Feryadımıza ses olduğunuz için teşekkür ederiz. Enza Home'den aldığım sorunlu çıkan ürünü bir yıldır değiştiremiyorum. Bu insanlar milyonlar, milyarlarla oynadıkları için bizim gibi üç-bin lira biriktirip zar zor bir mobilya alan insanların halinden anlamıyor. Müşteri temsilcileri garibanlar kendilerine söylenenleri sürekli tekrar edip duruyorlar; ancak kalıcı bir çözüm sunmuyorlar. Bir daha tövbe Enza Homeun kapısından geçmem, siz de geçmeyin.