Yenibosna indirim çadırı nerede, nereye kuruluyor, nasıl gidilir, yol tarifi var mı?

Yenibosna indirim çadırı nerede, nereye kuruluyor, nasıl gidilir, yol tarifi var mı? Yenibosna'da açılan indirim çadırı hala tüketiciyi bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Yenibosna indirim çadırı nerede, nereye kuruluyor,

Yenibosna indirim çadırı nerede, nereye kuruluyor, nasıl gidilir, yol tarifi var mı?

Yenibosna indirim çadırı, İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde bağlı Yenibosna semtinde bulunan Koçtaş binasının hemen yanı başında bulunuyor. 

Kendi aracıyla Avrupa yönünden gelenler Yenibosna'ya vardıktan sonra sağdan çıkış yaparak üst geçitten karşıya geçmek durumundadır; Aksaray tarafından gelenler ise Yenibosna alt geçidini geçtikten sonra sağa saparak indirim çadırı alanına ulaşabilir.

TOPLU ULAŞIM İLE GİTMEK DE MÜMKÜN

Yenibosna indirim çadırına toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak da mümkün. 

Yenibosna indirim çadırı nerede, nereye kuruluyor, nasıl gidilir, yol tarifi var mı?
Yenibosna indirim çadırı nerede, nereye kuruluyor, nasıl gidilir, yol tarifi var mı?

 

Aksaray yönünden gelen otobüslerle gitmek için Yenibosna durağında inmek gerekiyor. Durakta indikten sonra yolun sağına doğru yaklaşık 100-150 metre yürümek yeterlidir; aynı şekilde Avrupa yönünden gelenler de Yenibosna durağında inerek üst geçitten geçtikten sonra karşıya ulaşabilir.

METRO VE METROBÜS DE KULLANILABİLİR

Metro ve metrobüs hattıyla da Yenibosna indirim çadırına ulaşmak mümkün.

İSTANBUL'DAKİ DİĞER İNDİRİM ÇADILARI

İstanbul'da indirim çadırları birçok semtte kuruluyor. İstanbul’daki indirim çadırlarında biri Ataşehir’de bulunuyor. Kozyatağı indirim çadırı olarak da bilinen çadır Ataşehir İçerenköy Carrefour otoparkında yer alıyor. Bu indirim çadırına gitmek isteyenler; 10, 13AB, 14KS, 14T, 18UK, 19, 19D, 19F, 19FB, 19SB, 21B, 319 otobüs hatlarını kullanabilir.

İndirim çadırına en yakın otobüs durağı ise İçerenköy durağıdır. Bunun dışında metro ile gitmek isteyenler de M4 metro hattını kullanabilir.

AVCILAR İNDİRİM ÇADIRI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

İstanbul’daki indirim çadırlarında biri de Avcılar’da bulunmaktadır. İki farklı bölgede bulunan indirim çadırları E-5 otoyoluna yakın olması nedeniyle toplu taşımaya gayet uygundur. Avcılar Cihangir mahallesi E-5 karayolu üzerinde Pelikan AVM karşısında yer alan çadıra 401, 401T, 146, 147, 303, 429, 418, 76C, 458, 303, 400A, 76, 448, 76Y, 429, 418, 146, 147, 400A, HT29 otobüs hatlarıyla gidilmektedir.

BEYLİKDÜZÜ İNDİRİM ÇADIRI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Nasıl gidilir? Beylikdüzü indirim çadırı Barış Mahallesinde yer alan eski Beylik Pazar Alanında yer alıyor. Bu indirim çadırına toplu taşıma araçlarıyla gitmek isteyenler 145T ve 76 otobüs hatlarını kullanabilir. İndirim çadırına en yakın durak ise Adakent Bulvarıdır.

HASKÖY HALİÇ İNDİRİM ÇADIRI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Haliç Kongre Merkezi’nin arka bahçesinde yer alırken, bu sene Koç Müzesinin yanında yer alan parka taşınmıştır. Hasköy indirim çadırına gitmek için 47E, 47Ç, 41ST, 36T, 47N otobüs hatları kullanılmaktadır.

KARTAL İNDİRİM ÇADIRI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Kartal eski ilçe stadında kurulan indirim çadırı, belli dönemlerde hizmet veriyor. Bu indirim çadırına 16Y, KM33 otobüs hatlarıyla gidilmektedir. Çadıra en yakın duraklar ise Köy Hizmetleri, Devran Sokak, Beydağı Sokak, Kartal Su Deposu’dur.


 

Yorumlar

Hanife Numarası nedir