Yeni Malatyaspor'un başarısız bularak kovduğu Sergen Yalçın Beşiktaşlılar tarafından kurtarıcı gibi karşılandı

Yeni Malatyaspor'un başarısız bularak sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği Sergen Yalçın, Beşiktaşlılar tarafından abartılı bir törenle, "kurtarıcı kahraman" gibi karşılandı. Sergen Yalçın'ın imza töreni için düzenlenen abartılı karşılama töreni Avrupa basınında bile manşet oldu.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaşlılar kurtarıcı kahraman gibi karşıladı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Vodafone Park'ta düzenlenen görkemli imza töreniyle Avrupa basınının gündemine oturdu.

Sergen Yalçın'ın imza törenini 22 bin taraftar tribünden takip etti ve bu alanda rekor kırıldı. Guti Hernandez için 20 bin, Quaresma için ise 18 bin taraftar tribünleri doldurmuştu.

Tribündeki 22 bin kişinin yanısıra 5 bin kişi ise stat kapılarında kaldı. Sadece kapalı ve açık tribünü açan yönetim, tribünler dolunca kapıları kapattı ve 5 bin kadar taraftar dışarıda kaldı.

İngiliz Gazetesi Daily Mail, Sergen Yalçın için düzenlenen bu görkemli imza törenini manşetine taşıdı ve 'İnanılmaz bir karşılama' ifadelerini kullandı.

Gazete, çiçeği burnunda teknik adam için düzenlenen imza töreninin 'kahramanlara yakışır' bir organizasyon olduğunu yazdı.

Beşiktaş taraftarının meşalelerle görsel şölen oluşturmasına da ayrı bir parantez açan Daily Mail, stadyumda muhteşem bir atmosfer oluştuğunu belirtti.

İmza töreninde taraftarın ilgisinden ve atmosferden etkilenen Sergen Yalçın da heyecanını gizleyememiş ve samimi açıklamalarda bulunmuştu.

47 yaşındaki teknik adam, "Çok heyecanlıyım. İki cümle söylersem yeterli olacak. Belki de hayatımda şu anda olduğu kadar hiç heyecanlanmadım. Başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum bize bu şansı verdiğinden dolayı" şeklinde konuşmuştu.

Öte yandan Beşiktaş ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan alacağı ücret belli oldu.

Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayan eski teknik direktör Abdullah Avcı, siyah beyazlılarla yıllık 12 milyon liraya anlaşırken Sergen Yalçın çok daha uygun bir bedele 'evet' dedi.

Efsaneleştiği eski takımına teknik direktör olarak geri dönen Sergen Yalçın, Avcı'nın aldığı ücretin yarısına yani 6 Milyon TL'ye çalışacak. Ajansspor'un haberine göre; 47 yaşındaki teknik adam, 1.5 senelik süre zarfında toplam 9 milyon TL alacak.

Bu sezonun kalanında Beşiktaş'tan 3 milyon TL alacak olan Sergen Yalçın'a ise 2020-21 sezonu için 6 milyon TL ödenecek.

Yorumlar

aa ne kadar abartıyorsunuz adamlar kımı kovdu anlaşamadı ayrıldı.neden böyle yanlı haber yapıyonuz.sız habercılerın yuzunden ınsanlar.artık hıc bırsey ızlemıyor