Yeni Casper Nirvana All In One A700 dokunmatik ekran

Casper Nirvana AIO A700, iş dünyasındaki beklentileri karşılayacak donanım ve Casper’a özel yeniliklerle satışa sunuldu

Google Haberlere Abone ol
Yeni Casper Nirvana All In One A700 dokunmatik

Casper, Nirvana All In One A700 modeline dokunmatik ekran özelliğini ekledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Casper Nirvana All In One A700 modeli ekran kullanımını çok daha konforlu ve kullanışlı şekilde gerçekleştirmeyi mümkün kılan bu yeni özellik, kurumsal hayatın modern çalışma tarzına yeni bir soluk getirecek.

Kurumsal çözümlerinde öne çıkan modellerden biri olan Casper Nirvana AIO A700, iş dünyasındaki beklentileri karşılayacak donanım ve Casper’a özel yeniliklerle satışa sunuldu.

Intel’in geliştirdiği en güçlü işlemcilerden olan i9’a kadar desteği bulunan Nirvana AIO A700, iş bilgisayarı olmanın ötesinde güçlü bir kontrol merkezi isteyenler için de ideal kullanım sunuyor.

Aynı zamanda yeni eklenen dokunmatik ekran opsiyonu, 10 parmak dokunmatik ekran özelliğine sahip yapısıyla konfigüre edilmeyi mümkün kılarak kullanıcı deneyimini kusursuz hale getiriyor.

Veri aktarımı yapmanın en konforlu ve kaliteli yolunu da sunan A700, yan tarafında bulunan Type-C ve USB 3.0 portları desteğiyle kullanım kolaylığı ve başarılı veri aktarımlarını da sağlıyor.

Performansa ek olarak güvenlik ile desteklenen model, özel gizlenebilir sisteme sahip kamera sistemi, ek optikli versiyon seçeneği, Low Blue Light özelliği ile gözleri koruyan ekran yapısı, yüzde 89 adaptör verimliliği ve Energy Star sertifikası ile rakiplerinden oldukça farklılaşıyor.

Özellikle mobil anakartlı versiyonunda düşük güç tüketimi sağlayan A700, ofisler başta olmak üzere her yerde enerji tüketiminde daha ekonomik çözüm sağlayacak.

Kasım kampanyası ile A700 ve daha birçok ürüne avantajlı fiyatlarla casper.com.tr linki üzerinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar