Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir, nerelidir?

Yemekteyiz yarışmasının Çarşamba günü yarışmacısı Yusuf Avşar'ın kim ve nereli olduğu merakla soruluyor. Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir, nerelidir?

Google Haberlere Abone ol
Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir, nerelidir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışmasının bu haftaki yarışmacıları arasında dikkat çeken isimlerden biri de Yusuf oluyor. Peki, Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir, nerelidir?

YEMEKTEYİZ YUSUF AVŞAR KİMDİR?

Yemekteyiz Yusuf Avşar, 1985 yılında Ardahan'da dünyaya geldi.

38 yaşında olan Yusuf, bekardır. 

Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir, nerelidir?
Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir, nerelidir?

 

Asıl mesleği aşçılık olan Avşar, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının 10 Ocak 2024 Çarşamba günü yani 3. gün yarışmacısıdır. 

Yusuf yarışmaya farklı ve ilginç yemek çeşitleriyle dahil oluyor.

Son derece iddialı olduğunu belirten Yusuf Avşar, kesinlikle birinci olacağını söyliyor. 

Yemekteyiz Yusuf Avşar kimdir, nerelidir?
Yemekteyiz Yusuf Avşar

 

BÜYÜK ÖDÜL 75 BİN LİRA

Zuhal Topal'ın sunumuyla TV8 ekranlarında hafta içi her gün saat 17.00'den itibaren ekrana gelen Yemekteyiz programının bu sezonkü büyük ödülü tamı tamına 75 bin lira oldu. Ödülün büyük olması yarışmacıları da cezbetmeye başladı. Bu nedenle yarış hayli çekişmeli geçiyor. Büyük ödülü almak isteyen veya rakiplerini kaptırmak istemeyenler ellerinden gelenin fazlasını yapıyor.

Yarışmada hafta boyunca her gün bir yarışmacının evine konuk olunuyor. Ağırlama ve yemek ziyafetinden sonra puanlama yapılıyor.

Puanlama sistemi önce yarışmacıların sonra da sunucunun verdiği puanların toplamının hesaplanmasından oluşuyor. 

Yarışmacıların verdiği puanları toplayanlar sonra da Zuhal Topal'dan alacakları puanlara odaklanıyor. 

Genellikle yarışmacıların verdikleri puanlar birinciyi belirliyor; ancak haksızlık olduğunu düşündüğü zaman suncu duruma müdahale ederek bazen farklı bir puanlama stratejisi izleyebiliyor. 

Örneğin, yüksek puan aldığı halde ödülü hakketmediğini düşündüğü bir yarışmacıya daha düşük; ancak düşük puan aldığı halde ödülü hakkettiğini ve hakkının yendiğini düşündüğü yarışmacıya ise daha yüksek puan verebiliyor. Bu durum tamamen sunucunun inisiyatifine bağlıdır. 

 

Yorumlar