Yemekteyiz Safiye kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından Safiye kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları seyirci tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Yemekteyiz Safiye kimdir, nerelidir?

Yemekteyiz Safiye kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları TV8'deki Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasını izleyenlerce merakla soruluyor. 

YEMEKTEYİZ SAFİYE KİMDİR?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışma programının tanınan yüzlerinden Safiye Akbak, özgün kişiliği ve yarışma performansıyla dikkat çekiyor. Bu haberde, Safiye Akbak hakkında merak edilen detayları derledik.

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz programının yılbaşı haftasında, geçmiş sezonlardan başarılı yarışmacılar arasında yer alan Safiye Akbak, renkli saç örgüleriyle dikkat çekiyor​​. 1980 yılında doğan Akbak, aslen Rizeli ve 43 yaşında bir ev hanımıdır. İki çocuğun annesi olan Akbak, daha önce Yemekteyiz programının 4-8 Eylül haftasında yarışmış ve 38 puan alarak şampiyonluğu az bir farkla kaçırmıştır​​​​.

YEMEKTEYİZ'DEKİ PERFORMANSI

Yemekteyiz programının yılbaşı özel bölümünde, 100 bin TL'lik büyük ödül için eski yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Safiye Akbak, bu rekabette yer alarak izleyicilere heyecanlı anlar yaşatmayı hedefliyor​​. Daha önceki yarışma deneyimiyle dikkat çeken Akbak, şampiyonluğa oldukça yaklaşmış bir yarışmacı olarak bu kez zirveye ulaşma hedefiyle yarışıyor​​.

SAFİYE AKBAK'IN YARIŞMA HEDEFLERİ

Geçmişteki başarılı performansı ve aldığı puanlarla dikkatleri üzerine çeken Safiye Akbak, yılbaşı özel bölümünde yeniden yarışma fırsatı buluyor. Bu özel bölümdeki yarışmacılar arasında, büyük ödül için heyecanlı bir mücadele sergileniyor. Akbak’ın geçmiş deneyimlerinden faydalanarak bu kez şampiyonluk hedeflediği gözlemleniyor.

Yorumlar