Yemekteyiz Gürbüz kimdir? Yemekteyiz dış sesin sahibi kim, resmi var mı?

Yemekteyiz Gürbüz kim, dış ses kimdir, sahibi kimdir? Yemekteyiz izleyicilerinin en çok merak ettiği şeylerden biri dış sesin tipi nasıl, dış ses kim? Görenler, 'hiç tahmin ettiğim gibi değil' yorumunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Yemekteyiz Gürbüz kimdir? Dış sesin sahibi kim?

Yemekteyiz Gürbüz kim, dış sesin sahibi kimdir, resmi var mı? Yemekteyiz izleyicilerinin en çok merak ettiği isimlerden biri de 'yemekteyiz Programının' dış sesi. Yemekteyiz yarışmasının dış sesi daha önce farklı bir isimdi, şimdilerde yani Zuhal Topal'la Yemekteyiz programlarının sunumunu yapan dış ses farklı biridir. 

YEMEKTEYİZ GÜRBÜZ KİMDİR? DIŞ SESİN SAHİBİ

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gürbüz aslında Aydoğan Temel'dir. Evet, dış sesin sahibi ünlü ses sanatçısı Aydoğan Temel'dir.

Eski dış ses ile yeni dış farklı kişilerdir. 

ESKİ DIŞ SES TARKAN KOÇ

Yıllardır Yemekteyiz gibi pek çok programın dış sesliğini yapan Tarkan Koç'un görüntüsü ifşa oldu. Koç'u görenler, "Hiç hayal ettiğimiz gibi değil." demeden edemedi.

Yemekteyiz programının dış seslendirmesini yapana kişi Tarkan Koç.

Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara'da doğdu. 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun oldu. Ardından girdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan bölümünde okuduktan sonra 1997 yılında bu bölümü bitirdi.

Yemekteyiz Gürbüz kim, dış ses kimdir, sahibi kimdir?
Yemekteyiz Gürbüz kim, dış ses kimdir, sahibi kimdir?

 

Maltepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimi gördü.

Yemekteyiz Gürbüz kim, dış ses kimdir, sahibi kimdir?
Yemekteyiz Gürbüz kim, dış ses kimdir, sahibi kimdir?

 

Yemekteyiz'in dış sesinin kimliği ortaya çıktı! Bakın onu nereden tanıyoruz

Yemekteyiz Gürbüz kim, dış ses kimdir, sahibi kimdir?
Yemekteyiz Gürbüz kim, dış ses kimdir, sahibi kimdir?

 

Maltepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimi gördü. 

YEMEKTEYİZ YENİ DIŞ SES KİMDİR?

Yemekteyiz yarışmasının eski sunucularının gitmesiyle birlikte dış sesi de değişti. Daha önce Zuhal Topal'la birlikte çalışan dış ses yeni programa da onunla birlikte geldi.

Dolayısıyla Yemekteyiz dış ses de değişmiş oldu. 

Yemekteyiz yeni dış ses Aydoğan Temel'dir. 

Aydoğan Temel, 1 Ocak 1966'da dünyaya geldi.

Temel, Mimar Sinan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısıdır.

1983 yılından beri dizi, çizgi Film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmlerinde dublaj ve yönetmenliği yapmaktadır. Sıkça seslendirdiği yabancı ünlüler arasında: William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo, Gerard Depardeiu yer almaktadır. Aydoğan Temel, genellikle kötü, komik, sorunlu adamları seslendirmektedir.

Show TV'de bir dönem yayınlanmış Magazin programlarından Pazar keyfi'nin de dış sesi olan Aydoğan Temel, o zamana kadar yapılmış magazin seslendirmelerinin dışına çıkarak ve fark yarattı ve kimi kesim tarafından eleştirilse de izleyicilerin çoğu tarafından sevildi ve hala taklitleri yapılmaktadır.

Daha sonra Uçankuş programında yer alan Aydoğan Temel, şimdilerde Zuhal Topal'da Mikser veya Gürbüz olarak sesiyle yer almaktadır.

GÜRBÜZ İLE MİKSER AYNI KİŞİ Mİ?

Yemekteyiz yarışmasında Gürbüz ve Zuhal Topal’la Sofrada programında Mikser ya da dış ses aynı kişidir.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal Saygıner 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Gaziantepli ir ailenin ilk çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi.

İlkokul 1. sınıfta oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu ile birlikte oyunculuğa merak sardı. Üniversitede Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü aynı anda kazandı. Tercihini tiyatro bölümünden yana kullandı.

MSM'de eğitim gördüğü sırada iki tiyatro oyununda başrolde yer aldı.

Televizyona ilk adımını 1994 yılında Show TV'de yayımlanan Palavra Aşklar adlı dizi ile attı.

2000'li yılların başında Tofita, Yapı Kredi ve Molped reklamlarında yer aldı. 2002 yılında dönemine damga vuran Film Gibi programında Sinan Çetin'in asistanlığını yaptı.

2003-2006 yılları arasında Kanal D ve Star TV'de yayımlanan Sihirli Annem dizisindeki "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. atv'de yayımlanan Selena adlı dizide "Fitnat Korkmaz" adında bir müdireyi oynayan Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir.

Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam dizisinde birkaç bölümde oynamıştır. Bu dizide canlandırdığı "izdivaç programı sunucusu" karakteri beğenilince gelen teklif üzerine Zuhal Topal'la İzdivaç adında bir evlilik programı sunmuştur.

Kanal D'de yayımlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır.

2011-2013 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan ve 91 bölüm süren Avrupa Avrupa dizisinde başrolde yer almıştır.

2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya TV Ödülleri'nde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu Ödülü"nün sahibi olmuştur.

Daha sonra 2018-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan "Zuhal Topal'la Sofrada" isimli yemek yarışmasını sundu.

3 sezon yayımlanan yarışma Haziran 2021'de 625. bölümü ile sezon finali yapıp ekranlara veda etti. Yine 2021'de TV8'de yemek programı olan "Yemekteyiz" programının sunuculuğunu üstlendi ve program "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" adıyla 13 Eylül 2021 tarihinden itibaren yayımlanmaya başladı.

Gülay Topal adında bir annesi ve Alpaslan Topal adında bir erkek kardeşi vardır.

Zuhal Topal, 2008 yılında müzisyen Korhan Saygıner ile evlendi. 2013 yılında Lina adında bir kız çocuğu dünyaya geldi

 Kaynak: SonHaberler

Yorumlar