Yemek Sepeti indirim kuponu, kodu 30 TL nasıl kullanılır, ilk sipariş indirim kupanu?

Yemek Sepeti indirim kuponu kodu 30 TL nasıl kullanılır veya Vodafone ile Yemek Sepeti arasında yapılan anlaşma kapsamında birçok menüde yüzde 50'ye varan indirimlerden faydalanmak da mümkün mü?

Google Haberlere Abone ol
Yemek Sepeti indirim kupon 30 TL nasıl kullanılır?

Yemek Sepeti indirim kuponu kodu 30 TL nasıl kullanılır, Vodafone menülerinden indirimli yemek siparişi vermek nasıl oluyor? 

Yemek Sepeti'nde indirim kodu dışında birçok indirim fırsatı veya imkanı bulunuyor. Bunlardan biri de Vodafone Menüleri veya Vodafone Freezone İndirim Kodu kampanyalarıdır. 

Öncelikle yüzde 50'ye varan indirimlerin bulunduğu Vadofone Menüleri konusunda biraz detay verelim. 

Yemek Sepeti ile Vodafone arasında yapılan anlaşma kapsamında Vodafonelular Yemek Sepeti'nde belirli restoranların belirli menülerini indirimli alabiliyor.

Bazı menülerde çok ciddi indirimler söz konusudur. Hatta yüzde 55'e varan indirimlere de rastlamak mümkün. 

Bunun için öncelikle Vodafone numaranız olması gerekiyor.

Sonrasında kullanıcı adınızı ve bilgilerinizi kullanarak Yemek Sepeti'nden giriş yapmanız gerekiyor.

Burada sağ üst köşede Vodafone Menüleri diye bir bölüm var. Oraya tıklayarak önünüze çıkan aşamaları takip etmeniz gerekiyor.

Burada telefonunuzu tanımlamanız için numaranız istenecek.

Numaranızı girdikten sonra cep telefonunuza bir şifre gelecek. 

Yemek Sepeti indirim kuponu, kodu 30 TL nasıl kullanılır, ilk sipariş indirim kupanu?
Yemek Sepeti indirim kuponu, kodu 30 TL nasıl kullanılır, ilk sipariş indirim kupanu?

 

Şifreyi girdikten sonar karşınıza Vodafone menüleri çıkacaktır.

Her siparişte şifre girmekle uğraşmadan indirimli vodafone menülerinden faydalanmak isteyen Vodafone aboneleri telefon numarasını yalnızca bir kez girerek şifresiz indirimlerden faydalanabilir.

Eğer Vodafone'luysanız, Vodafone kullanıcılarına özel indirim ve fırsatlardan faydalanabilmeniz için lütfen telefonunuza gelen şifreyi aşağıdaki alana giriniz.

Vodafone indirimli menülerinden tüm aktif Vodafone aboneleri yararlanabilecektir.

26 yaşın altındaysanız https://www.vodafone.com.tr/freezone/yemeksepeti-kullanicitanimlama.php linkini kullanarak kendinizi Freezone abonesi olarak tanımlayabilirsiniz.

YEMEK SEPETİ 30 TL İNDİRİM KODU NASIL KULLANILIR?

Yemeksepeti’nde Vodafone FreeZone’a Özel İndirimli Menüler!

Türkiye’nin en büyük online sipariş sitesi Yemeksepeti.com üzerinden dilediğin İndirimli Vodafone Menüsü’nü seç; yüzde 50’ye varan indirimlerle bol bol ye, az harca!

Sana özel bu fırsattan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında "Fırsatı Kullan" butonuna tıklayarak çıkan şifreyi; yemeksepeti.com sitesi üzerinden vereceğin siparişlerde "Fırsat Kodları" altında yer alan "Vodafone Kampanyası" alanına, telefon numaran ile birlikte girmen yeterli.


 

Yorumlar

Mahmut Kupon