Yatıya Misafirim Var ödül ne? Ödülü ne kadar?

Yatıya Misafirim Var ödül ne konusu yarışmayı izleyenlerin kafasını en çok kurcalayan konu oldu. Peki, ödül ne ve ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Yatıya Misafirim Var ödülü ne kadar?

Yatıya Misafirim Var ödül ne konusu seyirciler tarafından merakla araştırılıyor. Yatıya Misafirim Var yarışması hafta içi her gün Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşmaya başladı. Yarışma ilginç formatıyla dikkat çekiyor. Beş ayrı şehirden beş ayrı yarışmacı her gün bir şehirde geçen macera dolu yarışma. 

Yarışmaya katılanlar her akşam bir yarışmacının memleketinde onun evinde misafir oluyor. Dolu dolu geçen yarışmada yarışmacılara verilen ödül de merak konusu oldu. 

Televizyonlardaki yarışma programlarında genellikle kazanılan ödülün ne olduğu açıklanır. Ancak Yatıya Misafirim Var programında ödülün ne olduğu açıklanmıyor. 

Yarışmada verilen ödülün ne olduğu konusunda şu ana kadar hiçbir açıklama yapılmadı.

Hal böyle olunca ödülün ne olduğu da merak ediliyor. 

Yarışmacıların ödül kazandıklarında yaptıkları açıklamalardan anlaşıldığı kadarıyla Yatıya Misafirim Var yarışmasında ödül olarak "tatil" veriliyor. 

En son yarışmayı kazanan isim, oğlu ve gelinini balayına göndermek için iyi bir fırsat doğduğunu söylemişti. 

Ancak yarışmada verilen ödülün ne olduğu konusunda tam olarak açıklama yapılmadığı için kesin bir şey söylemek mümkün değildir.

Verilen tatil ödülünün ortalama 10-15 bin lira değerinde olduğu tahmin ediliyor. 

Çünkü muadil yarışmalarda verilen para ödülleri 10 bin ile 15 lira arasında değişmektedir. 

YATIYA MİSAFİRİM VAR BAŞVURU

Yatıya Misafirim Var yarışmasına başvuru nasıl ve nereden yapılıyor? Yarışmaya başvuru yapmak isteyenler Kanal D'nin resmi internet üzerinden açılan formu doldurarak katılım başvurusu yapabiliyor. Başvuru formu üzerinden yapılan başvurularda verilen bilgiler doğrultusunda geri dönüş yapılıyor. 

Daha doğrusu yarışmaya kabul edilenlere geri dönüş yapılıyor. Kabul edilmeyenler aranmıyor ya da daha sonraki bölümler için aranıyor. 

Yatıya Misafirim Yarışmasına katılım formu şu adreste: https://www.kanald.com.tr/yatiya-misafirim-var/yatiya-misafirim-var-basvuru-formu 

Yorumlar