Yasemin Salman bulundu mu, Müge Anlı servis şoförü tarafından kaçırılan kız?

Müge Anlı servis şoförü tarafından kaçırılan kızı bularak ailesine teslim ederken, 15 yaşındaki kız çocuğunu kaçıran şoför ise emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı servis şoförü tarafından kaçırılan kız

Yasemin Salman bulundu mu, Müge Anlı servis şoförü tarafından kaçırılan Y. isimli kız çocuğunu bularak ailesine teslim etti. Kamuoyu günlerdir Müge Anlı'da yaşanan bir olayı konuşuyordu. Henüz 15 yaşında olan Y., iddiaya göre servis şoförü Nurettin A. tarafından kaçırıldı. Ancak Nurettin A, ise iddiaları kabul etmiyordu. Son olarak servis şoförünün Y. ile birlikte çekilmiş görüntüleri ortaya çıkınca emniyet güçleri harekete geçti. Servis şoföre Nurettin A, polis tarafından gözaltına alınırken, Y. de ailesine teslim edildi. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 15 yaşındaki kızı Y. S.'yi arayan anne Sevim Hanım'ın 27 gündür aradığı kızı için günlerdir ekran başındaki feryatları yürekleri dağladı. Kızını kaçırdığını iddia ettiği servis şoförü Nurettin A. ise, 15 yaşındaki Y. ile uygunsuz fotoğraflarının Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanmasının ardından küçük kızın kaybıyla ilgili gözaltına alındı. Peki, 15 yaşındaki Y. Sbulundu mu? 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran 15 yaşındaki Y. S. isimli küçük kızın annesi Sevim Hanım, günlerdir kayıp olan kızının, servis şoförü Nurettin A. tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Müge Anlı servis şoförü tarafından kaçırılan kızı buldu
Müge Anlı servis şoförü tarafından kaçırılan kızı buldu

 

Anne Sevim Hanım, kızının son kez yaklaşık bir ay önce evden gittiğini, arayışa çıktığı kızını, son kez servis şoförü Nurettin A. 'ın aracına binerken gördüğünü ve kızının günlerdir Nurettin A. tarafından alıkonulduğunu söyledi.

48 yaşındaki Nurettin A. ise iddiaları reddedip küçük kızın annesinden şiddet görüp kaçtığını ve kendisinin ise Y.'i başına bir şey gelmesin diye aracına alıp karakola gidip ifade verdiğini,bir süre sonra ise Y.'in kendi yanından da gittiğini ve nerede olduğunu bilmediğini iddia etti.

Ancak yayına bağlanan Y.'in arkadaşları Nurettin A. 'ın kendilerini taciz ettiğini iddia etti. Son olarak Y.'in arkadaşları tarafından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gönderilen ve Nurettin A. 'ın kucağına alıp küçük kızın karnını tutarak poz verdiği fotoğraf infiale yol açtı. Görüntüler üzerine küçük kızın kaçırılma ve zorla alıkoyulma şüphesiyle servis şoförü Nurettin A. Silivri Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Nurettin A. 'ın evi Silivri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından arandı. Nurettin A. ifade işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Silivri Emniyet Müdürlüğü çalışmaları sonucunda küçük Y. bulunup devlet korumasına alındı.


 

Yorumlar