Yarın sokağa çıkma yasağı saat kaçta bitiyor?

Yarın sokağa çıkma yasağı saat kaçta bitiyor sorusu, LGS nedeniyle alınan kısıtlama kararı nedeniyle vatandaşlar tarafından sıkça soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Yarın sokağa çıkma yasağı saat kaçta bitiyor?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerden biri de LGS ve YKS sınavlarının yapılacağı saatlerde sokağa çıkma yasağının getirilmesi oldu. Ancak birçok vatandaş yarın sokağa çıkma yasağı saat kaçta bitiyor, sorusuyla merakını dile getiriyor. 

Sokağa çıkma yasağıyla ilgili meraklı soruların cevabı şöyle: 

İçişleri Bakanlığı tarafından Perşembe günü yapılan açıklamada LGS esnasında uygulanacak sokağa çıkma yasağının süresi saatleriyle birlikte verilmişti. 

Bakanlığın açıklamasında şöyle denilmişti: 

Cumartesi günü yapılacak LGS sınavı esnasında uygulanacak sokağa çıkma yasağı saat 09.00'da başlıyor. Sokağa çıkma yasağı saat 15.00'te bitiyor. 

PAZAR GÜNÜ SAAT KAÇTA BİTİYOR?

Bir diğer sokağa çıkma kısıtlaması ise 28 Haziran Pazar günü uygulanacak. Pazar günü uygulanacak sokağa çıkma kıtısıtlaması ise sabah saat 09.00'da başlıyor akşam saat 18.30'a kadar devam ediyor.

Yorumlar

Dikkat Edin Lütfen Yasaklara uymayanları yakalayıp tokatlamak geçiyor içimden.
selahattin kandemir korunmak ve korumak anlamında gerekli ve önemli bir uygulama insanlarımızın kendiliğinden çok daha önemsemesi ülkemiz için olmazsa olmaz bir durum halıne geldi