Yarın okul tatil mi 24 kasım okullar yarım gün mü?

Yarın okul yani 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde okulların yarım gün olduğu iddiaları öğrencileri heyecanlandırdı. Peki, gerçekte böyle mi?

Google Haberlere Abone ol
Yarın 24 kasım okullar yarım gün mü?

24 Kasım'da okulların yarım gün olup olmadığı merak konusu. Öğretmenler Günü vesilesiyle okulların çalışma saatlerinde bir değişiklik olacak mı? İşte detaylar ve resmi açıklamalar.

24 KASIM'DA OKULLAR YARIM GÜN İDDİASI

Her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü, bu yıl da öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından heyecanla bekleniyor. Öğretmenler Günü'nün okul saatlerini nasıl etkileyeceği ise en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, 24 Kasım'da okullar yarım gün mü olacak?

RESMİ AÇIKLAMALAR VE EĞİTİM TAKVİMİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan son açıklamalara göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde okulların yarım gün olup olmadığı konusunda net bir bilgi verildi. 24 Kasım resmi tatil günlerinden değildir. Okullarda eğitim aksamayacak şekilde kutlamalar düzenlenecektir, 24 Kasım Öğretmenler Günü okullarda eğitim yarım gün değildir.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

Öğretmenler Günü, okullarda çeşitli etkinliklerle kutlanırken, bu günün eğitim programına nasıl entegre edileceği okul idareleri tarafından belirleniyor. Çoğu okulda sabah saatlerinde düzenlenen törenler, öğrencilerin öğretmenlerine olan sevgi ve saygılarını ifade etmelerine olanak tanıyor.

Bu özel günle ilgili olarak öğretmenler ve veliler de farklı görüşlere sahip. Bazı öğretmenler, bu günün tamamen kutlamalara ayrılmasını isterken, bazıları eğitimin aksamaması gerektiği görüşünde.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nün okul saatlerinde bir değişiklik olmayacak, kutlamalar eğitimi aksatmayacak şekilde gerçekleştirilecektir.

 

Yorumlar