Yargı katil kim, Engin mi, Yargı Engin kimdir?

Yargı katil kim, Engin mi, Yargı dizisinde katil Ceylin'in bu hayatta en çok güvendiği insanlardan biri olan Engin midir? Yargı Engin karakterini kim canlandırıyor. Canlandıran oyuncunun adı nedir?

Google Haberlere Abone ol
Yargı katil kim, Engin mi, Yargı Engin kimdir?

Yargı katil kim, İnci'yi öldüren kişi Engin mi? Ceylin avukatın bu hayattaki en güvendiği kişilerden biri olan Engin katil mi yoksa farklı bir senaryo ile mi karşı karşıyayız. Katilin bulunması aslında dizinin bütün büyüsünü bozcak bir gelişme olur. Bu da Yargı dizisinin final yapacağı anlamına gelir. Peki, katil gerçekte kim, Engin mi? 

Kardeşi vahşi bir şekilde katledildikten sonra cesedi çöp tenekesinde bulunan Avukat Ceylin'in hayatını ve dünyasını başına yıkan yeni bir gelişme yaşanıyor. 

Yargı katil kim, Engin mi, Yargı Engin kimdir?
Yargı katil kim, Engin mi, Yargı Engin kimdir?

 

Ceylin bu dünyada en çok güvendiği kişinin, kardeşinin katili olduğunu öğreniyor.

Bu kişi Ceylin'in en yakın arkadaşı olan Engin'dir.

Engin, Ceylin'in en yakın arkadaşıdır. Avukattır. Güçlü ve zengin bir avukat olan babası Yekta'nın itirazlarına rağmen sınıf arkadaşı olan Ceylin'inle birlikte çalışır. Zor zamanlarında hep birbirlerinin yanında oldukları için Ceylin'e güçlü bağlarla bağlıdır. Babası Yekta'yla ise bitmek bilmeyen bir zıtlaşmanın içindedir

ONUR DURMAZ KİMDİR?

Yargı dizisinde Avukat Engin karakterini canlandıran Onur Durmaz 13 Haziran 1990 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur. Liseyi tamamladıktan sonra eğitimine Vienna Konservatorium'da sürdürdü. Cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak çalışmalarda bulunmuştur. Çeşitli dizi ve sinema filmlerinde rejide görev almasının ardından tiyatro sahnelerine adım atmıştır.

2014 yılında Hadi İnşallah, 2015 yılında Niyazi Gül Dörtnala, 2018 yılında "Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi" yapımlarında görev aldı. 2020 yılında Menajerimi Ara dizisiyle büyük çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu, 2021 yılında Yargı dizisinde Avukat Engin rolü ile izleyici karşısına çıkmaktadır.


 

Yorumlar