Yaralı Kuşlar 167. Bölüm FULL HD İzle - Son Bölüm

Yaralı Kuşlar 167. Bölüm 3 Aralık 2019 Salı günü bir kez daha hayranlarıyla buluşuyor. Yaralı Kuşlar son bölüm izle yenler Melis'in uzun zamandır sakladığı sırrın Bahadır tarafından öğrenilmek üzere olduğunu görecekler. Öte yandan Melis'in bebek sahibi olması konusunda da yeni gelişmeler yaşanmaktadır. Hastaneden Melis'e müjdeli bir haber verilir. Melis'in bebek sahibi olabileceği kendisine bildirilir. Bahadır ise bu durumun peşine düşer, sorgulamaya başladı. Ancak Melis ise ser verip sır vermemeye kararlıdır. Melis'in durumundan şüphelenen bir başkası da Hülya'dır. Melis, hastaneden kendisine gelen belgeyi yok ederek herkesten saklamaya çalışıyor. Ancak durumun peşini bırakmayan Hülya bir iz bulur. Bulduğu bu izin Bahadır tarafından görülmesini sağlamaya çalışır.Yaralı Kuşlar 167. Bölüm notu önce kim bulacak Meryem mi Melis mi?

Google Haberlere Abone ol
Yaralı Kuşlar 167. Bölüm FULL HD İzle - Son Bölüm

Yaralı Kuşlar 167. Bölüm 3 Aralık 2019 Salı günü saat  16.00 itibariyle ekranlara geliyor. Yaralı Kuşlar 164.Bölüm izleyenler Ayşe'nin büyük bir hayal kırıklığı içinde bulunduğunu görecekler. Yaralı Kuşlar son bölüm izle yenler Melis'in uzun zamandır sakladığı sırrın Bahadır tarafından öğrenilmek üzere olduğunu görecekler. Öte yandan Melis'in bebek sahibi olması konusunda da yeni gelişmeler yaşanmaktadır. Hastaneden Melis'e müjdeli bir haber verilir. Melis'in bebek sahibi olabileceği kendisine bildirilir. Bahadır ise bu durumun peşine düşer, sorgulamaya başladı. Ancak Melis ise ser verip sır vermemeye kararlıdır. Melis'in durumundan şüphelenen bir başkası da Hülya'dır. Melis, hastaneden kendisine gelen belgeyi yok ederek herkesten saklamaya çalışıyor. Ancak durumun peşini bırakmayan Hülya bir iz bulur. Bulduğu bu izin Bahadır tarafından görülmesini sağlamaya çalışır. Peki ya Tekin ölecek mi?

YARALI KUŞLAR 167. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Yaralı Kuşlar son bölümde, Levent'in yaralanmasına neden olan kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Seyirciler son bölümde Meryem uzun zamandır Tekin'e karşı olan şüphelerinde haklı çıkıyor. Çünkü, Tekin'in telefon konuşmalarına tanık oluyor. Meryem, Levent'in trafik kazası geçirmesi konusunda Tekin'den duyduğu şüphelerinde haklı çıkıyor. Çünkü, telefon konuşması esnasında duydukları onun bu şüphelerinde haklı çıkmasına neden oluyor. Meryem'in telefonda duydukları, Tekin'in gerçekten de Levent'i ortadan kaldırmaya niyetli olduğunu gösteriyordu. Bu sırada konakta işler karışmıştır. Melis, kazanın verdiği durumu kendi lehine kullanmaya başlar. Vicdan azabı çeken Levent'i etrafında döndürür. Daha da ileri giderek Küçük Ömer'i kullanır. Meryem'in konaktan ayrılmasını fırsat bilir ve Ömer'in kendisine muhtaç olabileceğinin altını çizer gibi onunla ilgilenmeye başlar; fakat konakta onun bu numarasını yutmayan birisi vardır.

Yaralı Kuşlar son bölüm izleyenler bir kez daha heyecanlı sahnelere tanıklık edecekler. Çünkü Levent ve Melis ölümle burun buruna geliyor; öte yandan Ayşe ile Cemil ise tam da mutlu bir ana girmek üzerelerken bu kaza haberiyle yıkılırlar. Cemil, Ayşe'ye evlilik teklifi ederken Levent'in kaza yaptığını öğrenir. Meryem, Ayşe'den Levent'in kaza yaptığını öğrenince soluğu hastanede alan Meryem, Levent'i görünce derin bir nefes alır. Ancak Melis için kaza sonrası hayatı boyunca izi silinmeyecek bir olay yaşanır. Peki kazayı Tekin'in planladığı ortaya çıkacak mı?Tekin'in kurduğu tuzakla Levent'in kullandığı arabanın frenleri tutmaz. Hülya, herkesten intikam almaya kararlıdır. Meryem, Ömer ve Levent'i Tekin'den nasıl koruyacak?

Tekin, Ömer'in gitmek isteyeceğini düşünemez ve Ömer, Levent'le birlikte konağa döner. Levent'in Ömer'i almasına en çok sevinen Meryem'dir. Doğan'ın Oya'yı tehdit ettiğini gören Ayşe, Doğan'ın söyledikleri karşısında şaşkındır. Meryem ve Tekin, iş toplantısına katılır ve Meryem'in Tekin'e karşı davranışı Levent'i hayal kırıklığına uğratır.

Meryem'in tekrar konağa geri dönmesi Melis'i iyice çileden çıkarıyor. Levent ise artık Meryem'in konakta hizmetli olarak çalışmasını istemiyor. Aslı, Hülya'ya Bahadır'la ilgili gözdağı vermeye devam ederken, Doğan da Oya'ya Cemil ve Ayşe'yle ilgili bilinmeyenleri anlatmaya çalışır. Melis, artık Meryem'i tamamen ortadan kaldırmaya çalışır. Meryem, başına geleceklerden habersiz konağın saunasını temizleye girer ve genç kız Melis tarafından büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Meryem, saunadan çıkmanın bir yolunu bulabilecek mi, yoksa genç kız Melis'in kurbanı mı olacak?

Levent, şüphelerinde gittikçe ısrar etmeye başlıyor. Nurgül, Levent'in tepkisine karşılık oldukça panikliyor. Bir diğer taraftan Doğan ise Ayşe'ye Cemil'in Oya'yla aralarında bir şeyler olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Nurgül ve Ömer'e yapılan DNA testi sonuçlanıyor. Nurgül, testin sonucu beklerken Levent'in gerçeği öğrenmesi dahilinde yapabileceklerinden korkuyor. Ömer, test sonucuna göre Nurgül'ün oğlu mu çıkacak? Yoksa her şeyin bir yalan olduğu anlaşılacak mı?

 Ömer Levent'i gitmekten vazgeçirir. Ömer'in yaşadığı üzüntüler o yaştaki bir çocuk için artık ağır gelmeye başlamıştır. Meryem kardeşini alamamanın çaresizliği içinde perişan olur. Diğer taraftan Ulviye Hanım oğlunun gitmemesi için Ömer'in onu ne kadar sevdiğini ve ablasının yerine Levent'in elini tuttuğunu söyleyerek Levent'i kararından vazgeçirmeye çalışır. Öte taraftan Meryem Ömer'in üzüntüsü ile baygınlık geçirir. Ömer ise ablasının onu istemediği için onu bıraktığını düşünür. Yaralı Kuşlar son bölüm izleyicisi abla ve kardeşin üzüntüsüne tanıklık etti.

Yorumlar