Yaprak Dökümü Levent kimdir?

Yaprak Dökümü dizisinde Levent karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kim, nereli, kaç yaşındadır? İşte yıllara yenilmeyen dizinin ünlü karakterlerinden Levent'in gerçek kimliği hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Yaprak Dökümü Levent kimdir?

Yaprak Dökümü Levent karakteri, Kanal D'nin efsane dizisinin ünlü karakterlerinin hala unutulmadığını gösteriyor. Çünkü tekrarı yayınlanan dizide yer alan karakterler hala seyircisinin dikkatini çekebiliyor. Peki, Yaprak Dökümü Levent kimdir? İşte detay:

Aslında Yaprak Dökümü yıllar önce bittiği için belki birçok seyirci Levent'i buradan hatırlayamayabilir ancak en son Söz dizisiyle Elimi Bırakma dizilerinde rol alan oyuncuyu birçok kişi hatırlıyordur. 

Yaprak Dökümü Levent kimdir?

Yaprak Dökümü Levent karakterini canlandıran oyuncu Nihat Altınkaya'dır. Peki, Nihat Altınkaya kimdir?

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük ilinde doğdu.

Yaprak Dökümü Levent kimdir?

Tam adı ise Nihat Alptuğ Altınkaya’dır. 

Nihat Altınkaya aslen Rize’lidir.

İlköğretim, ota ve lise eğitimini Karabük'te tamamlamış ardından Karabük Demir Çelik lisesi Voleybol takımı ile Emlak Bankası Spor Kulübünde voleybol oynamıştır.

Yaprak Dökümü Levent kimdir?

Özellikle su sporlarına ilgi duyan Nihat Altınkaya, Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi da olarak çalışmıştır. Daha sonra İstanbul'a taşınmış, buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi almıştır. Fenerbahçe Boks Kulübü'nde sporculuk yapan Nihat Altınkaya, oyuncu olmaya karar verdiktan sonra da Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır.

Nihat Altınkaya, Aralık 2010 tarihinde İmre Altınkaya ile evlendi, Melek (d. 2012 ) ve Ayşe (d. Mayıs 2013) iki kızı vardır. Yüksek Sosyete, Kara Ekmek, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Menekşe ile Halil, Dudaktan Kalbe ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde rol alan Nihat Altınkaya, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Elimi Bırakma dizisinde rol almaktadır. Nihat Altınkaya, 1.88 metre boyunda, 85 kilo ve Terazi burcudur.

Yaprak Dökümü Levent kimdir?

Yaprak Dökümü Levent, 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Söz dizisinde Yarbay Erdem karakterini canlandırırken, ondan sonra 2019 yılında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde ise Emre karakterini canlandırdı.

Yorumlar