Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, neden çalışmıyor?

Yapı Kredi mobil uygulaması sabah saatlerinden bu yana açılmıyor, müşterileri uygulama çöktü mü şeklinde merakla sorarken, açıklama geldi. Peki, Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, neden çalışmıyor?

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, neden çalışmıyor

Yapı Kredi mobil uygulaması bir kez daha sorun vermeye başladı. Peki, Yapı Kredi Mobil Uygulaması çöktü mü, neden açılmıyor, uygulamaya erişim ne zaman sağlanacak soruları merakla sorulurken bankadan kısa bilgilendirme geldi.

YAPI KREDİ MOBİL NEDEN AÇILMIYOR?

Yapı Kredi bankasının mobil uygulamasından işlem yapmak isteyen vatandaşlar sabah saatlerinden bu yana erişim sağlayamıyor.

Yapı Kredi mobil uygulaması çöktü mü, neden açılmıyor
Yapı Kredi mobil uygulaması çöktü mü, neden açılmıyor

 

Mobil uygulamada yaşanan aksaklık nedeniyle işlem yapamayarak mağdur olan vatandaşlar bankadan açıklama beklerken kısa bir bilgilendirme notu geldi. 

İşte Yapı Kredi bankasından gelen bilgilendirme notu: 

Bilgilendirme

Yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçici olarak erişilememektedir. Tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Mobil uygulamanın muhtemel bir saldırı nedeniyle çöktüğü tahmin ediliyor. 

UYGULAMA DÜN DE HATA VERİYORDU

Yapı Kredi Mobil Uygulama'nın önceki gün de bazı kullanıcılarda hata vermeye başladığı öğrenildi. Mobil uygulama marketinde uygulamaya yorum yapan bir banka müşterisi, "Uygulama sürekli hata veriyordu . QR kodla para çekmek istedim yine hata verdi ardından hesabım bloke edildi. müşteri hizmetlerini aradım şubeye gidin diyor. Şuan uygulamada açılmıyor, havale eft de yapılmıyor . berbat bir sisteminiz var. beş para etmez. para hesapta kaldı çekemedik." demişti.

Detaylar Ekleniyor...


 

Yorumlar