Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar, şartları nelerdir?

Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar, 2022 yılında emekli maaşını getirenlere Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor, belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar, şartları ne

Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar, şartları nelerdir? 2022 yılında emekli maaşını getirenlere Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor, belli oldu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi, Türkiye’deki milyonlarca emeklinin hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetleri sunmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında, 31 Ağustos'a kadar maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi'yi seçen emekliler, hiçbir ek koşul olmadan bir aylık net gelirleri 1.500 TL'ye kadarsa 4 bin 850 TL, 1.500 TL-2 bin 499 TL arasında ise 6 bin TL, 2 bin 500 TL ve üzerinde ise 7 bin 250 TL nakit promosyon kazanıyor.

Yapı Kredi, 3 yıl boyunca emekli maaşlarının yatırılması için bankayı tercih eden emeklilere 7 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon sunuyor.

Ayrıca, maaşını Yapı Kredi’ye taşıyan emekliler, 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül kazanma fırsatı yakalıyor.

Tüm bunlara ek olarak, 31 Ağustos 2022'ye kadar ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan Yapı Kredi müşterisi emekliler, kampanya başlangıç tarihinden 31 Ağustos 2022’ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon daha alabiliyor.

YAPI KREDİ EMEKLİLERİNE SINIRSIZ HİZMETLER

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Yapı Kredi, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan emekli müşterilerine sunduğu Emeklilik Paketi ile Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve ATM'lerden yapılan havalelerden ücret almıyor. Yapı Kredi emekli maaş müşterileri, TL birikimlerine özel "Hoş Geldin" faizi avantajlarından 6 ay boyunca yararlanabiliyor. Buna ek olarak, bireysel ihtiyaç kredilerinde kendilerine özel indirimli oranlardan ve ücretsiz düzenli ödeme (EFT ve Havale) imkanından da faydalanabiliyor. Bununla birlikte, Yapı Kredi emekli maaş müşterilerine özel birçok markada özel indirimler de sunuluyor.

Yapı Kredi müşterisi emekliler şubeye gitmelerine gerek kalmadan, diledikleri yerden Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi veya 444 0 444/0850 222 0 444 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşlarını Yapı Kredi'ye taşıyabiliyor ve promosyon taahhüdü verebiliyor. Yapı Kredi müşterisi olmayan emekliler ise e-Devlet üzerinden maaşlarını kolayca Yapı Kredi'ye taşıyabiliyor.

Ayrıca, emekli tanıdıklarına referans olarak, tanıdıklarının emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşımasını sağlayanlar için "Emekli Referans" kampanyası da 31 Ağustos'a kadar devam ediyor.

Kampanya kapsamında emekli yakınlarının emekli maaşlarının bankaya taşınmasını sağlayan Yapı Kredi müşterileri, her bir kişi için 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL'ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

 

Yorumlar